Ilyen hogy történhet meg ?
150-el száguldozás városban a rendőrségi székház közelében?? Abszurd. A magyaros Fast and Furious egy újabb felesleges tragédiával a végén.
9: Ásd el magad, egy szégyellnivaló tagja vagy bármilyen csoportnak ahova tartozol, a helyedben befejezném mások égetését…
Kérdező, sajnos úgy történhet meg, hogy senki le sem szarja, ráadásul nagyobb összegben fogadnék, hogy a RACE-001 Mercit vezető dilletáns féreg meg fogja úszni 2 év felfüggesztettel közúti baleset okozásáért. Ha rajtam múlna elindítanám azon a hídon biciklivel és utána mennék 150-nel, hadd reszkessen a csótány hogy melyik pillanatban csapódom belé és szaggatom elemeire…
Nyugodjon békében az ártatlan áldozat, sok erőt kívánok a családjának.
Amúgy az nem jut senkinek sem az eszébe, hogy hogy üthette el a biciklist?
Ha versenyzek, akkor egyenesen nagy sebességgel megy az autó, viszont itt teljesen más történt.
Milyen érdekes, hogy mindenki egyből a mercist nevezi gyilkosnak, mikor azt sem tudjuk mi történt előtte, az is lehet, hogy a bmw-s húzta rá a kormányt, és ennek következtében csúsztak ki.
Természetesen nem védem egyiket sem, mert biztosan túllépték a sebesség határt, csak számomra érdekes, hogy a bmw-t vezetőről semmi infó, és nincsenek is rá “felháborodva” az emberek, csak a racsés mercire.
Az meg külön vicc kategória, hogy valakik szerint “biztos” (!) hogy versenyzett a bmw-vel hiszen RACE a rendszáma, ha nekem BOMBA a rendszámom akkor bombát tárolok a csomagtartómba?
Az is lehet, hogy a Bmw volt rosszkor rossz helyen, na szóval én csak annyit mondok, hogy amíg nem tudjuk biztosan hogy hogy következett be, addig ne nevezzünk senkit sem “gyilkosnak” mert lehet hogy egyik nap még azt hisszük hogy a merci a gyilkos aztán kiderül hogy a bmw is nyakig benne volt vagy fordítva, feleslegen szerintem ne keverjük a sz.rt, gondoljatok bele hogy a biciklis családjának épp elég tragédia így is…
16.
pont ma tették közzé a videót:
Két BMW-s, egy mercedeses. Egyértelműen versenyeztek.
Lényegtelen, hogy melyik motorháztető csapta el szegény bicóst, mind a három férget a törvény teljes szigorával meg kell büntetni.
Elméletben az történt, hogy Mercisünk állt a pirosnál amikor a zöldön mellette elhúzott a BMW, fickó utánament, megpadkázta a Mercit, felugratott a járdára, áttörte a szalagkorlátot, elütötte a biciklist, visszapattant, nekivágódott a BMW-nek, majd együtt egy kupacban csúsztak még vagy 100 métert.
Remélhetően volt kamera és tudják is majd használni a felvételeket.
Ettől függetlenül, vélhetően a BMW sem hússzal kullogott a másik autó mögött, egy versenyhez ketten kellettek, az a másik is egy büdös barom, semmivel sem különb attól a baromtól amelyiknek gyilkolt az autója, de a vér konkrétan nem hozzá tapad, régi, olcsóbb autó, ezért is nincs a gazdája annyira előszedve szerintem. Addig a Mercis az 50 milliós, szörnyeteggé tuningolt, fiatal, menő autójával és azzal a ténnyel, hogy ő gázolt, minden elemében bicskanyitogató(bb).
A hajsza a Róbert Károly Körúton kezdődött 0 óra 41 perckor. A RACE-001-es rendszámú, 690 lóerős Mercedes haladt elöl, amelynek vezetője megcsúszott, elvesztette uralmát az autó fölött, és a szalagkorlátba csapódott.
"Az elöl haladó autó a hídon, a Népfürdő utca vonalában balra csúszott, ekkor a vezetője jobbra kormányzással próbálta megtartani a jármű stabilitását, ami nem sikerült. Az autó jobbra csúszott, majd a szalagkorlátot, valamint a kerékpárosok, gyalogosok védelmét szolgáló csőkorlátot átszakítva elütötte az ott szabályosan, Pest felé haladó biciklist” (BRFK)
Megnéztem a videót.
Azt nem értem, hogy mitől csúszott meg a Merci?
Az egyik oldalon annyi látszik hogy gyorsan megy, a másikon már csúszik, de mitől??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!