Ugye itt jobbkéz szabály érvényes?
Szerintem igen, csak sokan azt gondolják hogy nem, mert főútról tértek le és egyenesen lehet haladni és azt hiszik hogy továbbra is főúton vannak.
Ahányszor itt járok mintha Indiában lennék.
Kicsit zűrzavaros, mert van hogy egyszerre egymás után több autó jön be a parkolóba és bent jobbra ahol parkol a fehér Toyota SUV, ha onnét jön ki egy autó és ugye jobb kézen van, akkor hirtelen feltorlódás alakul ki és ugye zebra is van és kint rekednek az autók a főúton keresztbe, mert egy sem számol arra hogy zebra is van és bent jobbkéz szabály.
Persze ez a zűrzavar csak akkor jön létre amikor 10 emberből egynek ugrik be a jobbkéz szabály.
Pontosan ugyanez a hely, kérdés volt már.
Hogy ki miért nem képes betartani a szabályokat, én nem tudom. Az egyenrangú utak kereszteződésénél egyszerűbb szabály nem sok van.
A magyar kresz alapján biztosan jobbkezes lenne.
Hacsak a szlovák kreszben nincs erre valami spéci szabály, akkor ott is jobbkezes lesz.
6"
Azt kötve hiszem hogy ugyanezt a helyet valaki itt már feltette kérdésnek.
Jobbkéz szabályos kérdések azok vannak.
A szlovák kreszben nincs erre különleges szabályzat. Ha parkolóban nincs tábla kihelyezve, akkor jobbkéz szabály van érvényben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!