Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek vissza kellett...

Szerintetek vissza kellett volna szivatnom a BMW-st vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés

Ma reggel munkába menet a következő a szituáció: Lámpás útkereszteződés, én balra nagyívben fordulnék autóval, a piros lámpa előtt állok, én vagyok az első. Az út bal oldalán egy fekete BMW tolat ki a garázsából, át a szembejövő sávon be az én sávamba. Mögöttem szeretett volna megállni, de nem volt elég hely, így csak féloldalasan tudott megállni, elzárva az utat a tőlem jobbra lévő sávtól. Én felismerve a helyzetet előrébb álltam, túl a fehér vonalon, hogy ő beférjen mögém az én sávamba, amit intéssel megköszönt. Mivel előrébb hajtottam így nem teljesen láttam hogy mikor vált zöldre a lámpám, pár másodpercel később vettem észre a zöldet, de mire elindultam volna, már dudál rám ezerrel, hogy miért nem megyek. Utána aggresszív módon kielőz úgy, hogy előttem még egy busz is volt.

Felment bennem a pumpa, utólag gondolkodva 1-2 percre meg kellett volna állnom, hogy ne tudjon sehova rohanni, és elküldeni a pitsába, de akkor épp úgy voltam vele, hogy hagyom. Most viszont eszem magam egy kicsit.

Ti mit tettetek volna a helyemben? Leszivatjátok valahogy, vagy elengeditek? Tényleg 1-2 autós akkora praszt.

2023. jún. 20. 11:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
59%
Akkor csinálj ilyet ha te is leakarsz oda süllyedni.
2023. jún. 22. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!