Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek vissza kellett...

Szerintetek vissza kellett volna szivatnom a BMW-st vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés

Ma reggel munkába menet a következő a szituáció: Lámpás útkereszteződés, én balra nagyívben fordulnék autóval, a piros lámpa előtt állok, én vagyok az első. Az út bal oldalán egy fekete BMW tolat ki a garázsából, át a szembejövő sávon be az én sávamba. Mögöttem szeretett volna megállni, de nem volt elég hely, így csak féloldalasan tudott megállni, elzárva az utat a tőlem jobbra lévő sávtól. Én felismerve a helyzetet előrébb álltam, túl a fehér vonalon, hogy ő beférjen mögém az én sávamba, amit intéssel megköszönt. Mivel előrébb hajtottam így nem teljesen láttam hogy mikor vált zöldre a lámpám, pár másodpercel később vettem észre a zöldet, de mire elindultam volna, már dudál rám ezerrel, hogy miért nem megyek. Utána aggresszív módon kielőz úgy, hogy előttem még egy busz is volt.

Felment bennem a pumpa, utólag gondolkodva 1-2 percre meg kellett volna állnom, hogy ne tudjon sehova rohanni, és elküldeni a pitsába, de akkor épp úgy voltam vele, hogy hagyom. Most viszont eszem magam egy kicsit.

Ti mit tettetek volna a helyemben? Leszivatjátok valahogy, vagy elengeditek? Tényleg 1-2 autós akkora praszt.

2023. jún. 20. 11:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell az ilyet észrevenni, hadd menjen. Biztos nem állnék neki szivatgatni, főleg, hogy az balesetveszélyes, illetve bűncselekmény is lehet belőle. Mondjuk nem mentem volna annyira előre sem, hogy ne lássam a lámpát.
2023. jún. 20. 11:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mit érsz el azzal, ha bármit csinálsz?
2023. jún. 20. 11:42
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha van nálam lőfegyver agyon lövöm. Akkor nem dudál többet.
2023. jún. 20. 11:48
 4/11 anonim válasza:
100%
Nem lehet, hogy felismerte ő is a helyzetet, hogy te már nem látod a lámpát, és segíteni akart azzal, hogy dudálással jelez neked?
2023. jún. 20. 11:57
 5/11 A kérdező kommentje:

Lehet 4-es, abszolút lehet, ezért sem akartam leállni…

Igazatok van, semmi értelme nem lett volna

2023. jún. 20. 12:59
 6/11 anonim ***** válasza:
59%
Kicsit túlreagálod, és úgy gondolom hogyha nem BMW-s lett volna akkor nem is vetted volna ennyire fel a dolgot.
2023. jún. 20. 13:31
 7/11 bazaltkaroly ***** válasza:
#3 Sőt, akkor inkább már szállj ki, és rángasd ki a kocsiból, majd akaszd fel egy villanyoszlopra, és nyúzd meg élve, ezt mind a családja szeme láttára. (Ha csak nem vág úgy pofán, hogy a cipőd is lerepül)
2023. jún. 20. 14:57
 8/11 A kérdező kommentje:
3-as kommentelőt egy kicsit erősnek érzem, a többiek mind korrekt válaszokat adtak.
2023. jún. 20. 17:04
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Akkor bizony punci vagy.
2023. jún. 20. 17:13
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Furcsa, hogy meg is köszönte, az ilyenek nem szokták.

Nálam a helyzet a következő lett volna, beengedem, meg se köszöni, majd még összevissza dudál.

(csak én képes lennék utánamenni, és erkölcsi hitoktatást tartani 1 órán keresztül...)

2023. jún. 21. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!