Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Számíthatok büntetésre?

Számíthatok büntetésre?

Figyelt kérdés

Ma amikor a bányába voltam és lebillentettem a követ és amikor már végeztem akkor beragadt a plató alá egy másik autó. De amúgy nem szóltak volna csak nyugodtan álltak pedig látták. Utána már én is észre vettem...a tulajdonosa nem mondott semmit. Azt mondta h az ő hibája volt amúgy ő állt oda mert előtte nem volt ott. Szerintetek lesz belőle valami?

Azért írtam ide mert itt talán kapok (értelmes) válaszokat.

2010. okt. 11. 17:57
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem nem értem pontosan. De asszem igazad lehet...
2010. okt. 11. 18:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez nem valami világos. Erre még a bíró is azt mondaná: kérem, részletezze a tényállást, mert így nem egészen világos. Vagyis: a leborítás előtt bújhatott a plató alá a másik autó? Mert a leborítás után közvetlenül nem, hiszen oda sem fér.
2010. okt. 11. 18:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát az egy kis szar hely. Csak hülyén kitekeredve lehet beállni. És amikor mentem volna ki (amikor egyenesen voltam) akkor valahogy odakerült. Na lehet h így érthetőbb :D
2010. okt. 11. 18:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Én értelmeztem a szöveget. Azért nem érthető könnyen, mert határozott névelőkkel meséled el, mintha nekünk egyből kéne tudnunk, hogy te billenőplatós teherautós vagy, és hova jársz dolgozni. Mintha ismernénk téged.

Először el kellett volna mesélned, hogy tudjátok, itt és itt dolgozom, ma viszont történt egy sajnálatos baleset.

De én szerintem megértettem. Szóval az a munkád, hogy egy teherautóval egy bányába hordasz követ, és ma sajnos volt egy kis baleseted, a teherautód alá szorítottál egy kocsit teljesen véletlenül.

Mégha olyan gazdag is a tulajdonosa, hogy ezen csak mosolyog (de korrekt, mert beismerte a felelősségét), akkor is fel kellett volna ajánlanod a segítségedet. Szerintem most ezt jelenteni kellene a cégednek, hangsúlyozva azt, hogy a károsult elismeri a felelősségét, de neked is körültekintőbbnek kellett volna lenned.

25/L

2010. okt. 11. 18:16
 5/10 anonim ***** válasza:
magyarul összetörtél egy személyautót egy billenőplatós teherautóval?
2010. okt. 11. 18:17
 6/10 anonim ***** válasza:
A teherautó mögé tilos lett volna beállnia X méteren belül, ergo nem te vagy a felelős.
2010. okt. 11. 18:23
 7/10 A kérdező kommentje:

Ja bocs. Máskor megpróbálok a nyelveteken beszélni :D

Magyarul ilyennel járok: [link]

és úgy szorult be alá.

2010. okt. 11. 18:38
 8/10 anonim válasza:
Gyááá...dejó az a kamion:D
2010. okt. 12. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:
...beragadt a plató alá egy másik autó....vazze ,ez a duma XDDDDDDDDDDDDDDD
2010. okt. 12. 21:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Jóóóvan az :D
2010. okt. 12. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!