Van érteleme jelenteni a rendőrségnél? Tegnapi nap folyamán szegeden egy autós nem adta meg az elsőbbséget a zebrán áthaladónak, mikor érzékelte, ahelyett, hogy azonnal fékezett volna inkább dudált. Térfigyelő kamera előtt történt az egész.
Nincsen. En a tescoban jelentettem a biztonsagi ornek hogy nezze vissza a felveteleket az egyik vasarlorol 15 perccel ezelott tortent esemenyekrol...
Direkt figyeltem amikor jon ki a csavo a boltbol hogy megallitja-e a biztonsagi or, de nem csinalt semmit, hagyta elmenni szo nelkul.
1-es: A tesco meg a rendörség két teljesen különböz dolog, ahogy a tescos apróság meg egy közlekedési szabálysértés is.
Kérdezö: annak semmi akadálya, hogy tegyél bejelentést, ha a rendörség utánanéz, akkor elértél valamit, ha nem, akkor is a te lelkiismereted tiszta, illetve esélyes, hogy a rendöség is jobban odafigyel a továbbiakban a témára.
Lehet, hogy nem történik semmi, de ha nem is lesz jelentve az eset, akkor semmi esélye sincs annak, hogy történhessen.
Az ilyen hozzáállással, hogy nem jelentem, mert úgysem csinálnak semmit, senkinek nincs erkölcsi joga kritizálni, ha utána a hatóság nem reagál - elvégre ha a szemtanu nem tesz semmit, akkor milyen alapon várja el másoktól!
Írtam egy emailt nekik, időponttal, térfigyelőt is be karikáztam :D 12 óra fele küldtem el nekik, válasz nem érkezett.
Tudom, hogy a telefontanút szokták ilyen esetben használni, de utálok telefonálni + így sokkal egyszerűbb.
Most már rajtuk múlik.
Volt baleset? Meghalt valaki vagy elütötték? Szerencsére nem? Szuper. Max kap 1 bünti pontot. Ha volt akkor utólag már késő kamerázgatni. Azonnal mentő, rendőr és intézik.
Gondolom nem volt semmi. Így mire nyomozzanak? Vagy mit vársz, mit csináljanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!