Ha a sima lámpa pirosat mutat, a vasúti pedig szabadjelzést? Akkor itt hol kell megállni?
Sín előtt, vagy után? Nincs jogsim mielőtt bárki támadna (még), csak nézegetem előre a forgalmi szitukat, és elsősorban az ilyen dolgok nem mindig tiszták. Gondolom, hogy érdemesebb megállni a sín előtt ilyen esetekben, főleg egy nagyobb járművel, hogy nehogy ott ragadjak ugye? És pl kerékpárral is ugyanígy érdemes/ vagy motorral?
Én még nem jártam ott, de van ott hely bőven.
Hogy legalább két személyautó elfér ott, ahogy előttem írták, az teljesen biztos.
A közúti és a vasúti lámpa feltehetőleg nincs összehangolva, mert minek lenne. A vasútitól jól odalátni a közúti lámpához, hogy állnak-e ott, és élőben nincs optikai csalódás, mint egy ilyen Google-utcaképen, szóval látod, hogy van-e neked elég helyed. Kamionnal lehet, hogy nem állnék oda, de ha te személyautóval is megállsz a sorompó előtt, akkor jobb esetben rád dudálnak, vagy éppen az előzés tilalmával nem törődve megelőznek, miközben mutogatnak, és csúnya dolgokat állítanak a nőnemű felmenőidről.
15
Szerintem legalább olyan 40-et. Torzít a kép, de lépegess végig szépen.
De nem is ez a lényeg, hanem hogy az emberek nem szeretik a hülyén közlekedőket, beleértve a hülyén megállókat is. Ami már gyakorlatilag szabálytalanság, ha fehér fénysorompó előtt ácsorog az ember ok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!