Ma majdnem levitte az egyik a tükrömet a Könyves Kálmán körúton. Mondjuk én nem figyeltem eléggé, hisz láthattam volna hogy jön, de akkor is ő a hibás, hisz mozgó autók között ment előre, én meg véletlenül picit felé húzódtak amikor mellettem volt.
Én is motorosok, de én sose megyek előre mozgó autók között.
Elsőbbsége nincsen, ez nem vitás.
A baj az, hogy akar all a sor, akar nem, van egy olyan szabaly is, hogy a lehetőseghez merten a sajat sáv jobb oldalán kell haladni. Sok a kalyú, poros-törmelekes is lehet a jonn szele a savnak, de ha nem az, es hungaroring minőségű az út, akkor is sokan úgy lógnak a felezőn, mintha az eletük múlna rajta.
Ez vezethet konfliktushoz, es lassuk be nem nagy elmeny a motorosoknak beragadni egy romos brigádszállító mögé full szerkóban.
Esetleg egy jó 30 fokban napsütesben meg plane nem.
Ilyenkor jönnek a ket kerekűt nem vezető kollegak, a "hogyha adottak a körülmenyek es all a sor", epp csak az marad ki, hogy akarva-akaratlanul blokkolja a körülmenyek adottságát aki lehetőséghez merten nem a sajat sávjának jobb széléhez igazodva all/araszol a dugóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!