Mennyivel nehezebb vezetni Budapesten mint más vidéki nagyobb városokban?
Megvolt,és jelentem túléltem xD
Amúgy az útvonal nem volt vészes+navi,ill. volt mellettem aki amúgy is jött velem,úgy ahogy ismerte bp-t. Így elkeveredés nem volt,nagy forgalom,és időben átsorolásokra figyeltem,meg a határozott sávváltásra,és nem volt gáz. Bár ez nem is a legnehezebb útvonal volt,az tény.
Azert a BAH csomópont a MOM park felől nem piti! Aki fejből tudja, hany savos vagja ra azonnal! :D
Szóval nyilvan az auto is ugyanaz, a KRESZ is, de megszokast igenyel, annak hianyaban meg rugalmassagot. Alkalmazkodni kell a vaddisznó stilushoz, felejtsdd el hogy mennyivel erzed biztonsagosnak menni, vedd fel a ritmust es nagyon figyelj, jobban mint szoktal. Sok a robogós, jönnek minden oldalról, nagy a forgalom egy vidéki megyeszekhelyhez kepest, szoval legyel kepben mi van körülötted, nezdd a tükröket is es szamits a hirtelen megallasokra, zöldet kapsz ne hidd el, hogy kereyztben nem fogjak meg attolni a piroson.
Ezek mellett fontos meg, hogy csekkold az utvonalat, es a waze a jobaratod, de ne rongyolj bele az előttedlevőbe miközben bamulod a navit.
Amugy sokmillio embernek megy/ment a pesti vezetés, nem para csak sokkal több dolog történik egyszerre.
Jaaahj es latom a 10-est! Azigazi metropolita megmondja! :D :D
Ennyi kedves kerdező, most lattam csak h mar megvolt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!