Mennyire nehéz elsőnek Budapesten vezetni? Van jogsim több éve, de csak kis városokban, illetve pár nagyobb városban vezettem idáig. Szeged, Pécs, Kecskemét
Ha van GPS akkor nagy baj nem lehet, ha valahol rossz sávban maradsz másik útvonalon elvisz ahová menni akarsz, figyeld a sávokat, mi merre visz ;)
Na meg az se mindegy, hogy 22. kerület vagy 5.
Nehéz, készülj fel.
Kezdjük ott hogy nyilvánvaló okokból borzasztó komoly a forgalom mértéke, főleg csúcsidőben, emellett rengeteg az utca amik hol egyirányúak hol megállni tilos, hol erre vagy arra kell sorolni, ha rossz helyen kanyarodsz vagy rossz sávba tartasz elvisz máshová,nem tudsz megfordulni sehol mint egy kisvárosban vagy főúton.
Erre jön rá a forgalom intenzitása és a forgalomban közlekedő emberek személyes hóbortjai, sokan nem ismerik a piros lámpát, elsőbbségadást, sebességkorlátokat, jó kocsijuk van ezért menőznek, és a Hungaroringnek vagy legalábbis autópályának nézik a belvárosi utcákat, sok idegbeteg barom van, aztán a mazsolák akik most tanulnak vezetni, minden tele van busszal, villamossal, amik lassúak, sok helyet foglalnak, és könnyen ledózerolják a kocsid, egyik utcából mentő jön, másikból rendőr, egyik út karbantartás miatt van lezárva, a másik baleset miatt, a harmadikban tüntetés van, ha épp jön valami fontos politikus hazánkba akkor a fél város felfordul, sok utca szűk, meghúzod a kocsid azokon akik nem tudnak vagy akarnak normálisan parkolni, és még sorolhatnám holnaputánig. Budapest nem a kezdőknek való.
Nekem kamionos jogsim is van. Szoval tudom miről beszélek... Egy forgalmas helyen, ahol senki sem akar beengedni, állhatnál 30 percet is. Ne tedd. Szép lassan gurulj előre és pofátlankodj be. Ennyi a titok amit tudnod kell.
Amugymeg pesten megfogsz hülyülni. Mindenhol lámpa, kocsisor, jobbkéz... Undorító. 5.sebességbe nemis tudok felkapcsolni.
Persze nemhagyom ellustulni a kicsikét :D a gyorsforgalmin 190 ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!