Miért ilyen buta módon közlekednek az emberek?
Én otthonról dolgozom, így csúcsidőben sohasem közlekedek, és a belvárosban sem járok ennélfogva autóval, és így többnyire normális autósokkal találkozom.
Szóval nyilván más reggeli sietésben, dugóban autózni, mint napközben a külvárosban, ahol nincs dugó.
Mert az emberek közt sok az ostoba. Akik nem fogják fel, hogy ebből baleset lehet, vagy jobb esetben csak szívatják magukat.
És mivel a rendőri jelenlét nulla, a rendőrtől már amúgy sem félnek úgy az emberek, mint 30 éve, így ez se visszatartó erő.
Én is figyeltem tegnap du. 2 felé hazafelé, negyedórán keresztül előttem haladt 3 autó az esőben (elöl egy furgon), és a hátsó kettő csak 1 autó távolságot tartott maga előtt. (Lakott területen kívül.)
Én lemaradva mentem mögöttük, az ablaktörlő szakaszosra állítva is bírta az esőt. Ezeknek meg folyamatosan ment (legalábbis, a hátsóét láttam), mert az előttük haladó felverte a vizet rájuk. Oké, nem engem szívattak, hanem magukat, de azért én is elcsodálkoztam rajtuk, hogy vajon mi a jó a maguk szopatásában.
Minden nap lassan van tök ugyanilyen kérdés.
A válasz:
Nemtörődömség
Pontos ismeretek hiánya
Kivagyiság
Felelőtlenség
Tévedés
Túl magas rizikótolerancia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!