Hogyan szűrnéd a közlekedés alkalmatlan résztvevőit?
Ha mondjuk összeállíthatnál egy 60 kérdésből álló kérdéssort milyen kérdéseket tennél fel hogy megtudd hogy a járművezető jelölt milyen világképpel rendelkezik. Kipuhatold azt hogyha egy kő alatt töltötte az elmúlt éveket.
pl milyen mobilszolgáltatók vannak Magyarországon és ha azt válaszolja hogy westel900 meg PannonGSM ott azért lehetnek bajok.
Megkövetelnéd az erkölcsi bizonyítványt?
A pszichológiai vizsgálat sem csodaszer.
Át is lehet verni a vizsgálót, ha valaki tudja, milyen kérdések lesznek.
@21
Az autó hangját figyeli az utcákon.
Ha túl hangos akkor fotózza és küldi rendszám alapján a csekket.
Ne bőgessék a motorokat és ne fúrják ki a dobot. Kertvárosokban és belvárosokban(ahova még bemehet autó) kezdik bevezetni
"nagyobb probléma a tudatlanság"
Kedvencem mikor egy béna sofőr meglát 500 méterre egy lámpás kereszteződést és lesatuz konkrétan annyira megijed. Ilyennel többször is találkoztam már. Másik kedvenc aki a seggembe jön 1 méterre de nem képes megelőzni! akár 40 km-et jön mögöttem így.
@25
Én is szeretem lassan megközelíteni a pirosat, akár többszáz méterről. Sokkal olcsóbb és gyorsabb ha 20al gurulok és tudok is visszagyorsítani, mint az ha odarohanok, állok 2 másodpercet aztán gáz
26. Én is, de arra figyelek, hogy möggetem átérjenek a többiek.
Ismerek 70-es szakaszt. Ha 60-nal megyek, akkor is megfig a lámpa. Hova rohanjak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!