Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha valaki megbukik a forgalmin...

Ha valaki megbukik a forgalmin egy párszor, az alkalmatlan a vezetésre?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem sem sikerült elsőre, de aztán sikerült, viszonylag sokat vezetek napi szinten, és balesetmentesen. Le is kopogom. Viszont sok helyen olvasom itt gyakorin, hogy az emberek elvannak szörnyedve ezen, és aki megbukik az biztos alkalmatlan, stb. Eddig senki előtt nem tagadtam aki rákérdezett. Kollégák ugyanúgy beülnek mellém ennek tudatában is, sokazor én fuvarozom a többieket. Mostantól jobb, ha letagadom? Én nem egy embert imserek aki elsőre sikeresen vizsgázott, mégis balesetet okozott, szóval nem értem ezt az ítélkezést. Csak én gondolom, hogy nem ezen múlik?
2022. dec. 9. 11:08
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Nem. Vizsgán amúgy is sokmindent szigorúbban kell csinálni, mint élesben.
2022. dec. 9. 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

Sok dolog miatt bukhat meg az ember.

Lehet, hogy azért, mert totál alkalmatlan a vezetésre. És ahogy idősebbé válik, még alkalmatlanabb lesz.

Vagy azért, mert lassabban válik készséggé az autó kezelése nála, de egy idő után ő is megtanulja, és ugyanolyan jól vezet, mint aki elsőre átment.

Vagy éppen azért bukik, mert rohadt idegeskedős típus, és ezért nem tud arra koncentrálni, amit tud. De később beletanul a dologba, gyakorlatot szerez, és már nem idegeskedik vészhelyzetben sem.

Sokféle ember van, bármilyen ok lehet, amiért megbukik valaki. Az tény, hogy az esetek egy részében a bukás nem csak az adott pillanatban minősíti a sofőrt, hanem egész autós pályafutását is előrevetíti, de egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz egy viszonylag jó sofőr az illetőből.

2022. dec. 9. 12:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Utolsó ebben egyet kell értsek. Őszintén szólva nem az oktatóm hibája volt, hogy megbuktam. Fiatal voltam, érettségire készültem, nem tudtam oda koncentrálni, és egyre jobban paráztam minden vizsga előtt. Aztán nem is vezettem addig míg nem lett saját kocsim. Szépen lassan utána néztem a dolgoknak, rengeteget gyakoroltam, kértem segítséget, stb. Szóval össze sem lehet hasonlítani az akkori tudásom/teljesítményem a mostanival. Pont ahogy írtad, úgy voltam én is.
2022. dec. 9. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Aki négyszer megbukik, arra azt mondom, hogy biztosan alkalmatlan, de az alatt nem ítélkeznék még, mert bármi lehet. Sajnos a rendszer olyan, hogy előbb-utóbb mindenkit átengednek valahogyan, tehát ez tény, hogy közlekedésre alkalmatlan személyek is vannak az utakon.
2022. dec. 9. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Aki átment valahogy, a negyede legalább azoknak is alkalmatlan...
2022. dec. 9. 20:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam alkalmatlannak, szeretek vezetni, képzem magam ezen a téren is. Csak rosszul esik olvasni amikor valaki ilyet ír.
2022. dec. 9. 23:48
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Mi esik rosszul mimóza ?

Te tetted fel a kérdést és válaszoltak rá !!!

2022. dec. 10. 06:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!