Miért kell ezt játszani a lakossággal szemben?
Ez a nagy balesetmegelőzés, hogy direkt olyan körforgalomhoz állnak a rendőrök, amit egyesek tuti be fognak nézni? Valaki elnézte a kihajtót, de nagy bűn, azonnal meg is kell büntetni. Én is átsorolnék, ha elnézném, mert fogalmam sem lenne, hogy vissza tudnék-e fordulni valahol is.
Nem, elég konkrét dolgokat írunk. Te addig jutottál, hogy szigorúak vagyunk.
De ezzel elismered, hogy van alapja - mégsem írsz más ötletet a megoldásra.
""mert fogalmam sem lenne, hogy vissza tudnék-e fordulni valahol is."
Mert mivel közlekedsz? Konténerszállító hajóval?"
😂 Na, ez jó volt!
Leegyszerűsítem:
Elrontották a sávot. Mindanyian tudták, ha èn elrontom èn is tudom. Van 2 választás.
1: szabályosan jár el, ès tovább megy
2: megszegi a KRESZ-t.
1:kicsit költsègesebb
2/a nem látja a rendőr/nincs baleset =olcsóbb
2/b látja a rendőr ez miatt a legdrágább lesz.
Ők tudták, választották, látták, ès ment a csekk. Ennyi....
Ate gondolkozásoddal, a forgalommal szembe 130 al mennek az M5-sön, akkor se kell semmit tenni, mert jaj szegèny, benèzte....
Bőven előtte, egy Kib*szott óriási, egyértelmű, még gyengénlátók által sem "benézhető" tábla:
[link] ,18.0581619,3a,20.3y,349.86h,93.04t/data=!3m6!1e1!3m4!1sfmAwu2asZVt5kBKlPfTXCQ!2e0!7i16384!8i8192
És igen, aki ezt nem tudja értelmezni, feldolgozni, és ez alapján besorolni még a körforgalom előtt, majd ennek megfelelően kihajtani, az adja vissza a jogosítványát, ha egyáltalán van neki, mert alkalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!