Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért ilyenek az autósok?

Miért ilyenek az autósok?

Figyelt kérdés
Ma mentem az úton és egy autó megelőzött, gondoltam jófej leszek és lehúzódok, mikor megelőzött benyomta a vészvillogót, én azt hittem valami baja van, úgyhogy gyorsan fékeztem, a mögöttem jövő meg dudált és majdnem nekem jött. Miért jó így szivatni a másikat a közúton?
2023. márc. 17. 18:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez a humor kategória, viszont ha igaz, akkor ebből is látszik, hogy a vészvillogót a magyar utakon hülyeségekre használják megtévesztően.

Ha lehúzódtál, hogy segítsd, utána nem mindegy, hogy miket nyomkod össze-vissza? Annyi eszed lehetett volna, hogy nem vészfékezel. Ha ők vészfékezik, akkor vagy a féklámpa, vagy a vészvillogó villog szaporán. Egyébként, ha nagyon meg akarsz köszönni valamit, akkor tedd fel a kezed a belső visszapillantó magasságába és kész. Én soha nem nyomkodtam a vészvillogót köszöngetés, vagy tilosban parkolás miatt, pedig nem tegnap kezdtem el.

Az autós oktatás során nyilván nem fogják "tanítani" a hülyeséget. Őrizd meg a passzaív tudásod között, hogy ezt csinálják, azonban ne használd.

2023. márc. 19. 16:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez meg a másik okoskának a kérdése - a körforgalmas - elég volt mára.... Tragédia.
2023. márc. 21. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!