Miért nem tudnak megállni az autósok a STOP táblánál?
Igazad van, 10-ből 8 nem áll meg, 2 kivétel.
3.
Miért töri rommá magát az összes orosz autós? Ja, az egy válogatás…
Miért bolond az összes macska a tecsöveden? Ja, az egy válogatás…
Miért nem tudnak megállni… Ja, az egy válogatás…
Így videó alapján elég jól belátható ott minden. Előre kinézik, hogy jön-e valami. Látják, hogy jön, de azt gondolják, hogy simán átférnek és kész is baj.
A 206-os és a Meriva balesete kicsit érdekes. Nem értem miért fékezett be a 206-os mielőtt átért volna és Meriva se tűnt úgy mintha nagyon meg akart volna állni. A Golf vs. Audinál a Golfosnak feltűnt a probléma amit az Audi okozott a meg nem állással, csak hát ott már késő volt a fékezéshez.
A Mercist meg elvonszoltam volna a szemészetre, hogy egy kamiont nem vesz észre.
Mert pontosan azt gondolták ők is, hogy elég ott begurulni, úgyis belátják a kereszteződést. Nos, nem. Hihetetlen, hogy még most is vannak olyanok, akik megnagyarázzák a STOP táblás helyzetet. Általában ők lesznek azok, akik kigurulnak a másik elé, mondván, elég begurulni a kereszteződésbe, nem kell megállni.
ha megállok itt az utcánk végén(mert kamera van)rámdudálnak..amúgy nem állnék meg, mert jól belátható a keresztút..
Sok nem nyugati országban vezettem, bizony nem állnak meg a stoptáblánál máshol sem. Szóval nem vagyunk rosszabbak senkitől sem
(nem mintha ez dicsőség lenne)
#7 Ebből a válaszodból csak az jön le, hogy nulla vezetési tapasztalattal rendelkezel. Két dolgot érdemes megjegyezni:
1) Nagyon sok esetben teljesen random módon kerül döntésre az, hogy egy kereszteződés macisajtot, vagy stop táblát kap. Sok esetben nincsen semmilyen valós érv a háttérben, egyszerűen valaki így döntött. Ennek fényében mi jogon mondod te azt, hogy márpedig a stop tábla nagyobb tiszteletet érdemel, mint a macisajt? A KRESZ szerint igazad van, de a való élet szerint nem biztos. És igen, emiatt lesz ez szituáció függő.
2. A stop táblához tartozik egy vonal is, annak a vonalnak az elhelyezésére szabályok vonatkoznak. A szabályok szerint felfestett vonal jóval a kereszteződés bejárata előtt helyezkedik el, emiatt nagyon sok esetben a vonalnál állva k*rvára nem fogod látni a merőleges forgalmat, emiatt ugyanúgy előrébb kell majd gurulni és beljebb araszolni, ez pedig effektíve hajszál pontosan megegyezik a macisajtos szituációval. A vonalnál való megállás ennél fogva teljesen haszontalan és értelmetlen.
Mindezt te is tudnád, ha lenne már legalább 1000 kilométer a jobb lábadban, de szerintem még 1 sincs. De azért magyarázd csak itt meg, hogy mi vagyunk a hülyék, akik már gyűrik egy ideje az utakat (jelzem, balesetmentesen). Fotelszakértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!