Volt ugy más is, hogy a forgalmivizsgája nem sikerült elsőre, márt ugy volt feladja, aztán mégis sikerült?
Figyelt kérdés
Ki az aki ugy volt nagyon izgult vizsgakor stb..De a vezetéstől is félt?Amióta van jogsija nagyon jól vezet,és imád vezetni,és nem fél ugy?2010. okt. 5. 06:11
1/2 anonim válasza:
Lassan 20 éve van jogosítványom. Az elméleti vizsgák elsőre sikerültek, de a vezetésen először elbuktam, egy elég nagy hülyeségen: már az utolsó kereszteződésbe érkeztem, az alárendelt úton. A főútvonalon jött egy teherautó. A vezető lassított és intett, hogy menjek. A vizsgabiztos nem látta, így amikor elindultam, azonnal félreállított, hiába mondtam én és az oktatóm is, hogy mi történt, akkor már nem tágított. Nagyon magam alatt voltam az igazságtalanság miatt, de aztán két héttel később simán átmentem a vizsgán. Azóta is rengeteget vezetek, gyakran járok külföldre, soha nem volt szabálysértésem egyetlen gyorshajtást leszámítva (50 helyett 57-tel mértek be), saját hibás koccanásom sem. Imádok vezetni.
2/2 anonim válasza:
" Volt ugy más is, hogy a forgalmivizsgája nem sikerült elsőre, "- Igen volt -
"márt ugy volt feladja, aztán mégis sikerült? "- Igen-
" Ki az aki ugy volt nagyon izgult vizsgakor stb.." - Szinte mindenki-
" De a vezetéstől is félt? "- Igen -
" Amióta van jogsija nagyon jól vezet,és imád vezetni,és nem fél ugy? "- Igen-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!