Van aki betartja a sebességhatárokat?
Figyelt kérdés
Tehát lakott területen kívül 60
Belül 50
Főútvonalon meg 90
Van aki ezt őszintén betartja?
Nekem ez a 60 nagyon lassú.. egyszerűen nem tudom betartani
2023. febr. 9. 20:34
21/26 anonim válasza:
#20 akkor minek kellett trollkodni? Ha okkal csökkentették a sebességet akkor mi bajod van vele? Gondolom nincs kedved összetörni a kocsit.
23/26 anonim válasza:
Érdemes betartani, mert hamar merevedési gondjaid lesznek amint jön a bírság.
24/26 anonim válasza:
Èn óvatos lettem, amióta szarvas, màskor meg kutya szaladt àt az úton! Nem tudom, hogy 200 - nàl hogy úsztam volna meg! Szóval a "csövön kifèr" inkàbb csak az autópàlyàn!
25/26 anonim válasza:
Kérdező.
Neked még az a lakotterülten kívüli 60 is sok. :D
26/26 Szolovjov válasza:
Be kell tartani. Képzeljük el ha a repülésben is úgy tartanák be a szabályokat mint az autósok, 3 óránként lezuhanna egy gép. Én esetleg 10-zel túllépem, azt sem mindig. Én jelentős sebességtúllépés esetén nem pénzbüntetést adnék, hanem végleges jogosítványelvételt. Így az arrogáns gazdagok kedve is elmenne a száguldozástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!