Szerintetek mehúzták a vizsgán?
3# újra fogalmazom, mert kapkodtam...
Elől ült egy fiatal ember, mellette oktató, hátul pedig egy időssebb ember. A hátul ülő emberke vol a legidőssebb. Pesten pedig nem nagyon láttam mèg olyant, hogy 1 oktató 2 diákkal egyszerre. Persze ez sincs kizárva...
5# nem főútvonal kereszteződèsben jobbról szabályos az "előzès" főútvonalom lehet balról is, de ez veszèlyes (lsd:az èn esetemet) nem láttam a kereszteződèst, illetve a jobbról èrkezőnek elsőbbsège van, ő se láthatott volna, (tanuló takart volna ki) ès nagy esèllyel csattanunk. Ebben az esetben èn vagyok a hibás elsőbbsèg meg nem adása miatt... (a jobbról èrkezővel szemben)
Ha már jelezte a balra kanyarodási szándékát, és a felezővonalhoz húzódott, akkor jobbról kerülheted. Balról meg semmiképpen.
Ha előbb tetted ki az indexet balra, mint ő, akkor viszont nem kanyarodhatott volna.
Egyébként, ha vizsga volt valóban, akkor azonnali bukás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!