Baracskai VÉDA kapu éjszaka mentem Velencei tóra fürcsizni hiányzott a forgalom ritmusa a gáz az hogy hazafelé jövet is elkapott 2x30E
Biztonsági öv miatt nem kaptam mindig bekötöm
Matrica hiánya 15E
2023. jan. 11. 18:47
12/18 anonim válasza:
Én először azt hittem, át akar verni az autókölcsönző, amikor külföldi büntetés miatt adminisztrációs díjat számlázott ki nekem, aztán vagy fél évvel az adott nyaralás után csak megjött egy forintban épphogy ötjegyű bírság a francia belügyminisztériumtól. Hát én elővettem a nyaralós fotókat, jó volt visszagondolni a nyárra :)
2023. jan. 11. 21:14
13/18 anonim válasza:
Hajtottam ki egy városból, már láttam a lakott terület végét jelző táblát, szép hosszú egyenes és kigyorsítottam, kb. 65-tel mentem. Az út szélén állt egy szép, kék Skoda. Civil kocsi, mértek, meg is állítottak, kaptam egy szép 5ezres csekket gyorshajtás miatt. 4 éve volt jogsit akkor.
2023. jan. 11. 21:57
14/18 anonim válasza:
Szlovákiában nem vettem észre a falu táblát, így bemértek, megállítottak gyorshajtásért, kaptam egy 50 eurós büntetést.
2023. jan. 11. 22:18
15/18 anonim válasza:
14: Volt nálad éppen annyi euró vagy utólag fizetted ki otthonról?
2023. jan. 11. 22:20
16/18 anonim válasza:
Még nem volt büntim, dehát még csak 5 éves jogsival rendelkező kis mazsola vagyok :)))
Majd, ahogy öregszik a jogsi biztos beugrik itt-ott egy tizes-huszas. Persze azért igyekszem nem erre törekedni.
2023. jan. 12. 01:31
17/18 anonim válasza:
15:
Volt.
2023. jan. 12. 06:06
18/18 szpeti1991 válasza:
Nekem 1, feleségemnek még plusz 1 büntetése volt.
1) Gyorshajtás, éjjel, kecskeméti elkerülő tavaly nyáron. Nem is tudom, mennyivel mentem gyorsabban, de érkezett a csekk. Egy lagziról tartottam haza.
2) Feleségem rossz helyen parkolt - bár ezt erősen vitattuk a hatóságnál. A jogszabályokat alaposan átkutatva egyébként valszeg jogos volt, bár kifejezetten szemét büntetés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!