Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Az első büntetésetekre, Ti...

Az első büntetésetekre, Ti hogy reagáltatok? Mi volt az?

Figyelt kérdés
2023. jan. 11. 16:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Nekem egy tilosban parkolás volt. Beálltam vagy 5 autó közé bal oldalra, ugye akkor nem látom a szemből az utca végén lévő táblát, esélyem nem volt látni. És ki gondolja, hogy 5 autó is egymás mellett parkol tilosban. Na mind1, kifezettem, csak sajnáltam, hogy 1-2 napi diákmunkámat erre kellett költenem.
2023. jan. 11. 16:40
 2/18 anonim ***** válasza:
33%
#1 Bárki gondolja, aki ismeri a KRESZ-t, csak egyirányú utcában parkolhatsz a bal oldalon. Ha csinálsz egy ipszilont és úgy állsz be, egyből rendben vagy.
2023. jan. 11. 16:41
 3/18 anonim ***** válasza:
71%
#2 Megfordultam(tehát tulajdonképpen jobb szélre álltam, csak a táblát nem volt esélyem így látni), várakozni tilos volt az utca végén a táblán.
2023. jan. 11. 16:50
 4/18 anonim ***** válasza:
52%

Záróvonal átlépés, körforgalom kijárat után.

Itt: [link] ,20.5693936,3a,75y,243.21h,80.78t/data=!3m6!1e1!3m4!1sInvWlbRgUQny9_DvgtRKeg!2e0!7i16384!8i8192

A távolban nem egy fehér vitorla - hanem a mezőkövesdi rendőrség munkatársa várt rám :) Nem voltam még 30 és az új motor kékfehér színével magyaráztam a döntést amit érthető okból nem fogadott el. Jutalmam egy pár ezer forintos ( talán 5 ? ) csekk volt.

2023. jan. 11. 16:50
 5/18 anonim ***** válasza:
69%
#3 Ja bocs, akkor félreértettem. Azt hittem, forgalommal szembe álltál (ilyen utcában lakik, nem egyirányú, de nem is elég széles két autónak, és mindkét oldalon egy irányba állnak az autók). Az viszont úgy szívás. :( :(
2023. jan. 11. 17:00
 6/18 anonim ***** válasza:
50%
Gyorshajtás. Várható volt 😁
2023. jan. 11. 17:05
 7/18 anonim ***** válasza:
27%

Nekem még nem volt büntim. Kétféle szabályt szoktam sérteni:

1. Gyorshajtás, de minél gyorsabban megyek, nyilván annyival távolabbra pásztázok, így még nem tudtak lefotózni.

2. Ha motorral vagyok, nem nagyon szokott érdekelni, hogy a záróvonal melyik oldalán van terelővonal ha egyáltalán van, a buszsávba ki-be sorolást tetszés szerint intézem - persze időben indexelve és a holtteret legalább 3x csekkolva.

2023. jan. 11. 17:08
 8/18 anonim válasza:
78%
Nem volt bekötve az öv(siettem és elfelejtettem).Mihelyst levillogott tudtam,hogy ez miatt állít meg. 10ezer Ft. Azóta bekötöm magam mindig. (Másfél éve volt meg a jogsi)
2023. jan. 11. 17:08
 9/18 anonim ***** válasza:
85%
Kaptam egy csekket, mert matrica nélkül lefényképezték az autót az M4-en. Csak éppen már nem az én autóm volt akkor, az új tulaj meg jóformán azonnal ezzel nyitott, szóval a rendszerben még az én nevemen volt az autó. Szerencsére 50 méterre van a munkahelyemtől a NÚSz megyei irodája, úgyhogy nem kellett neten/telefonon szórakozni, bevittem az adásvételit és a fizetési kötelezettséget, átruházták az új tulajra. Valós fizetnivaló büntetésem még nem volt.
2023. jan. 11. 17:19
 10/18 anonim ***** válasza:
82%

Egy dugót kerültem ki egy kis forgalmú, de széles utcán. 50 helyett 70-nel mentem.

Valószínűleg civil autóból mértek, jött is a 30-as csekk.

Anyagilag nem vágott földhöz, tudtam, hogy hibás vagyok, szóval jogosnak tartottam és kifizettem.

7 év vezetés után ez volt az első bírságom, ami fura, mert ennél sokkal durvábbakat is csináltam.

2023. jan. 11. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!