Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szoktátok folyamatosan nézni...

Szoktátok folyamatosan nézni a közlekedési jelzőtáblákat, vagy csak némelyikre néztek rá?

Figyelt kérdés

#közlekedés #figyelem #közlekedési jelzőtábla
2023. jan. 7. 18:50
1 2 3
 21/30 Alex Fly ***** válasza:
42%
Csak azokat, amelyek.azon az úton vannak, amelyen haladok.
2023. jan. 8. 14:38
 22/30 A kérdező kommentje:
Számomra is furcsa, hogy itt mindenki betartja a szabályokat, mindenki figyel mindenre, mindenkinek top állapotban van az autója, mindenki új autót vezet, stb. Én például a sebességre vonatkozó táblákat olykor nem veszem észre. Haladok például a belső sávban, és nem látom meg az út jobb szélén a táblát, hogy mondjuk 30-cal kellene menni 50 helyett. A zebrát sem a tábla alapján veszem észre, hanem látom magam előtt. Most hirtelen ezek jutottak eszembe.
2023. jan. 8. 15:09
 23/30 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy be is tartom.... Persze van amit igen, minden körülmèny között zebra, piros, elsőbsègadás, de pl stoptáblát nem, de csak èsszel. Pl belátható, senki nem jön akkor megyek, de van olyan pl újpest, szentendrei útnál, hogy úgy megxek rá az útra, hogy mögöttem jönnek az autók, ott mindenkèpp, megállok, hátranèzek, nem jön, akkor megyek...
2023. jan. 8. 16:10
 24/30 Alex Fly ***** válasza:
38%
@22: ha mész az úton, akkor az a dolgod, hogy figyeld azokat a szájbatekert táblákat. Ha erre nem vagy képes, alkalmatlan vagy a járművezetésre.
2023. jan. 8. 19:12
 25/30 A kérdező kommentje:
Jajj, megint az okoskodás. Úgyis lesz tábla, amelyet kihagy a sofőr.
2023. jan. 8. 19:17
 26/30 anonim ***** válasza:

Hogy őszinte legyek ezen el kellett gondolkodjak most, hogy milyen választ adjak erre ami őszinte.

Igazából úgymond észreveszem a táblákat, ha idegen helyen járok akkor szinte minden táblát igyekszek megnézni de ha most csak beülök az autóba és elugrok a szomszéd faluba ahol már kismilliószor jártam akkor sokszor az is előfordul, hogy megérkezek, kiszállok a kocsiból és elgondolkodok azon, hogy én hogyan is jutottam el egyáltalán ide mert semmire nem emlékszem az útból.

2023. jan. 9. 02:37
 27/30 anonim ***** válasza:
Csak napi első elinduláskor.
2023. jan. 9. 08:07
 28/30 anonim ***** válasza:
Na jó , én annyit árnyalok a szuperképességeimen, hogy bekanyarodáskor a furgon mögé dugott várakozási övezet kezdete tábla lehet , hogy kimarad :)
2023. jan. 9. 13:25
 29/30 anonim ***** válasza:
31%

Igen mindegyiket megnézem olyannyira hogy meg is állok, hogy megtudjam mennyit adnak érte a méhbe.

Lakatos Dzsenonímó

2023. jan. 10. 11:29
 30/30 anonim ***** válasza:

Egy idő után kialakul, hogy tudat alatt "látod" a táblákat, ki tudod szűrni melyikre kell odanézni, ezért is hasznos, hogy kategóriánként más színük és alakjuk van.

Kezdőként elég sok figyelmet elvisz még a dolog.

2023. jan. 10. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!