Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Sötétben be tudnak mérni...

Sötétben be tudnak mérni traffipax-al?

Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 14:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csak azt mondja meg már valaki, hogy hogyan látod meg éjszaka a trafit, hogy megbolondítsd a reflektorral? Épeszű ember nem tép reflektorral egyébként, mert veszélyezteti a közlekedésbiztonságot (elvakítja a többi autóst).
2010. okt. 5. 19:39
 12/14 anonim ***** válasza:
egyébként éjszaka nemigen érdemes hajtani 90-100 nál többet hiába ismeri valaki az utat meg az autóját meg hiába világit messze a refi. éjszaka az állatok is sokkal aktivabbak és nehezebb őket meglátni. nekem még olyan éjszakai utam nem volt ahol ne láttam volna egy rókát vagy őzet vagy bármilyen állatot sőt rókát egyszer az isten mentette meg.
2010. okt. 5. 20:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Ahol trafi van ott rendőr is. Azok meg világítanak, mint a karifa, a fényvisszaverőcsikoktól.
2010. okt. 12. 19:57
 14/14 anonim ***** válasza:

2 féle traffipax van: Radaros és lézeres.

A radar az villan, mivel vakuja van... A lézer viszont nem, mert az infrával világít, ahogy azt előttem is írták! A lézert pedig lehet használni autó fejtámlájáról...

"Alapáras a beépített, 850 nm-es 146 infra LEDből álló fényvető, amivel a sorozatban először, használható képeket lehet készíteni éjszaka vaksötétben is, ráadásul észrevehetetlenül. Az éjszakai üzemmódhoz a kamera elé kell hajtani egy infraszűrőt." "Továbbá, a készülék saját fejlesztésű beépített infravörös optikájának segítségével tényleg éjjel/nappal használható, éjjel is max. 100 méterről leolvasható a járművek rendszáma a fényszórók vakítása ellenére is."

Tehát reflektor nem hat rá... Tökéletesen látszik a rendszám akkor is, itt egy kép: [link]

2012. dec. 9. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!