Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Általánosságban mennyi esélye...

Általánosságban mennyi esélye van, hogy pont velünk megtörténik egy súlyos autóbaleset?

Figyelt kérdés
Ahogy jönnek az ünnepek menni fogunk megint a szokásos rokon látogatóba nagyszülőkhöh, mint eddig minden évben de most belegondoltam, hogy mennyi de mennyi nagy baj történik naponta autópályákon és nagyon félek. Szüleimben viszonylag bízok ilyen téren bár már azért rajtuk is kezd megütni az idő vasfoga de kitudja mikor dönt valaki úgy, hogy részegen, vagy sz....va mindenre ül a kormány mögé és akkor a másik autóban ülőnek is kész a baj

2022. dec. 23. 19:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Miiii ez rengeteeg en a szamokbol itelve eusnak hittem jesszus :o
2022. dec. 24. 23:15
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Napi szinten legalább 8-10 balesetet bemondanak a rádióban, ha nem többet, nem szoktam számolni de nagyon sok van tudom és ez nyilván csak Magyarországon. Én valahogy egyáltalán nem félek, szüleim viszont nagyon és sosem értettem őket. Nagyon szeretek vezetni, főleg autópályán és úgy vagyok vele hogy amit tudok úgyis megteszek hogy elkerüljem a balesetet, ami pedig elkerülhetetlen az pont azért nem zavar, mert nem rajtam múlik és ha meg kell történnie akkor úgyis meg fog, valószínűleg nem véletlenül. Tavaly július 8-án sikerült elkerülnöm egy súlyos balesetet az M1-esen, sosem fogom elfelejteni. Utaztam Tenerifére és egész nap ezen járt az eszem, hogy ha abban a másodpercben nem úgy reagálok akkor most nem lennék itt és annyira jó érzés volt hogy azt nem lehet elmondani, életem egyik legszebb napja volt.
2023. febr. 14. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!