Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Autóra hogy kell és milyen...

Autóra hogy kell és milyen nehéz, fizikailag mertherhelő felrakni a hóláncot?

Figyelt kérdés
2022. dec. 3. 15:09
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

[link]

Ez olyan bonyolult lenne? 5mp volt rákeresni...

2022. dec. 3. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Neked már a logika is " mertherhelő ".
2022. dec. 3. 18:09
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon könnyű. Jogsit se engednék szerezni annak aki nem tudja felrakni.
2022. dec. 4. 01:22
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

Hát, ha már vagy 50x raktal fel hólancot menni fog az! :)

Fizikailag nem szabad, hogy megterhelő legyen. Nekem is van a csomiban, de sose kellett még, biztos szívnek vele eleget először.

2022. dec. 4. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
#4 gyakorin, vagy redditen olvastam, hogy az osztrák rendőrök simán megcsinálják, hogy ellenőrzéskor felrakatják veled, hogy lássák csak dísznek van-e nálad, szóval ha arra jársz előtte nem árt kipróbálni hogy működik a felrakás...
2022. dec. 5. 12:59
 6/9 anonim ***** válasza:
5: Ez butaság, csak kitalálták aki irta!
2022. dec. 5. 22:55
 7/9 anonim válasza:
91%

Alapvetően 2 féle hóláncot forgalmaznak és van olyan féle amit nehéz felrakni, főleg ha még nem látott olyat az ember. Alapvetően a könnyebb hólánc a rágurulós (nem tudom pontosan mi a neve), azt egy amőba is felrakja 2 perc alatt. A nehezebb "ráhúzós", azért szopatós tud lenni, én egyszer próbáltam, nekem nem sikerült. De lehet csak én vagyok béna hozzá. Ezek mellett van az úgynevezett hólánc spray (nem tudom mi a neve) lényege hogy a gumi futófelületét lefújod vele, kis idő múlva kikérgesedik, és olyan lesz mint egy durva csiszolópapír, ami pont arra elegendő hogy kb folyamatos 1km-t megtegyél vele, utána sima betonon lekopik. Ezt én múlt héten ismertem meg, hasznos dolog, nem kell szopni vele, és kb max 2000ft / spray, ami talán 2gumi/6x elég, vagy kevesebbre, rétegtől függ.

6. Osztrák határon lakom, több embertől is hallottam, aki kint dolgozik és hazajár, de akár Osztrák emberektől is. Én is szkeptikus vagyok, de minnél több oldalról hallom, annál elfogadóbb vagyok vele.

2022. dec. 9. 06:50
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
7: Mi évek óta járunk osztrákba ill. azon keresztül Németországba, ellenőrzéskor sosem kérték hogy tegyük fel próbára a hóláncot és másoktol sem hallottuk még ezt.
2022. dec. 9. 13:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Olvastad valahol..... 13 éve élek Ausztriában, ilyet még csak hallomásból sem. Ne terjeszd a baromságot.
2023. jan. 20. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!