Bódult állapotban vezetés, mire számítsak?
Figyelt kérdés
Nagyon vicces és szégyen a sztori. Hajnali órákban le villogtak, átkutatták az autóm. Találtak nálam egy fűszer Örlőt Ami miatt bevittek gyors tesztre és utána vérvételre. Hozzáteszem soha sem ültem volán mögé úgy hogy bódult állapotban lettem volna bármikor is ahogyan ittasan sem. 8 éve van jogsim, rendszeresen vezetek sosem volt hiba max gyorshajtas. Szabályosan közlekedek, mindig a látási viszonyoknak megfelelően fokozott figyelemmel és körültekintéssel a szályokat betartva. Ha úgy érzem, hogy még buli van nem teszek ilyen felelőtlen dolgot, hogy volán mögé üljek. Előtte való nap viszont buli volt. Túlzásokba nem esek ilyen téren. Alkalmi a dolog. Pozitív lettem amfetaminra + thc-ra. Nem vezetés közben éltem vele mégis pozitív mikozben igazoltattak. Az orvosi papiron az van leirva, hogy teljesen kepben vagyok, atlagos normalis a viselkedesem, normalis vernyomas stb stb. Ilyenkor jar automatikusan a 11 buntetopont vagy kerdes nelkul a tiltas? A halmozati birsagot, elterelest, procedurat meg is erdemlem , szanom banom meg minden. Egyedul a jogsim a lenyeg, hogy mukodik ez pontosan? Normalis valaszokat legyszi, koszonom. Ezutan sem fogok bodult allapotban vezetni ahogyan most sem tettem. Csak ugye a vervetel... Koszi az ertelmes valaszokat, legelső rendőrségi ügy.2022. dec. 3. 10:20
11/16 anonim válasza:
#10 Az ilyen úgyis beleül az autóba.
Van egy ismerősöm akitől már rég elvették ittas vezetésért a jogsit de mégis beleül. Múltkor is mikor összefutottam vele vörös fejjel, alkohol szagúan szállt ki. Látszott a beszédén is, hogy van benne.
12/16 anonim válasza:
#11 És mégis miért nem jelented fel?
"Látszott a beszédén" lol :DD
13/16 anonim válasza:
Jól tették. Ha megtetted először, meg teszed te másodszor is!
14/16 A kérdező kommentje:
Micsoda joindulatu emberek van ak itt
2022. dec. 5. 21:23
15/16 anonim válasza:
14: Micsoda BÓDULT emberek kérdeznek itt!
16/16 anonim válasza:
#14 Lehet, hogy rosszindulatúak vagyunk, de legalább nem drogozunk, nem veszélyeztetjük mások életét és mindezt nem próbáljuk meg teljesen normális ártatlan dolognak előadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!