Minek van ott az a tábla?
A kikerülés irányát jelző tábla. Hogy jobbra is, meg balra is kilehet kerülni. Más körforgalomban még nem igazán láttam. Most tanulom a kreszt és csak szemlélem a dolgokat, keresem a logikai összefüggéseket. Viszont nem lenne elég egy jobbra engedő kikerülő tábla? Nem tudom érthető-e miért nem értem 😃
Egy másik utcanézetből tisztán látni, hogy megsérült az a tábla és elfordult/rosszul állították vissza. Tehát eredetileg nem úgy állt, mert nem állhat úgy. Amerre kétfelé mutat, az nem egy két sávos út egy irányba, hanem egy-egy sáv két irányba. Ezt onnan is látni, hogy háttal is áll egy Kikerülési irány tábla azoknak, akik abból az irányból jönnek. Ha csak egyirányú lenne a forgalom ott, ahová a kétirányú kikerülő tábla mutat, akkor nem állhatna ott egy Kikerülés jobbról tábla háttal.
[link] ,20.6244582,3a,75y,37.26h,68.52t/data=!3m6!1e1!3m4!1sdF_Zsl9vTIDfuS3EWide3Q!2e0!7i16384!8i8192
Itt látni, hogy abból az irányból jönnek a kocsik, és a tábla is máshogy áll.
Megsérült a tábla, de eredetileg is nagyjából így állt.
Ahonnan az Opel kisteher jön, csak onnan jöhet jármű, szemből nem, tehát arról felesleges táblázni. Aki a másik irányból jön, annak be kell hajtani a körforgalomba, és onnan érkezve fogja látni ezt a táblát.
De persze, egyenesen nem is menne senki, mert ott nincs út, tehát csak olyankor van értelme a táblának, ha a szigetet nem látni pl. a hó miatt. Egy kicsit túlbiztosították a helyet. Ami nem baj, csak szokatlan, mert inkább az a jellemző, hogy elspórolnak táblákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!