Minek van ott az a tábla?
A kikerülés irányát jelző tábla. Hogy jobbra is, meg balra is kilehet kerülni. Más körforgalomban még nem igazán láttam. Most tanulom a kreszt és csak szemlélem a dolgokat, keresem a logikai összefüggéseket. Viszont nem lenne elég egy jobbra engedő kikerülő tábla? Nem tudom érthető-e miért nem értem 😃
A bal oldali nyíl: egyenesen haladó 2 sávos útvonal, amiből jobbra kanyarodsz (lehet le kanyarodó sáv is).
A jobb oldali nyíl, viszont aki jobbról halad a híd felé, "kötelező-felhívja a figyelmet)! Remélem érthető voltam.
""lehet le kanyarodó sáv is van felfestve).
Kiegészitettem-1 voltam.
"Viszont nem lenne elég egy jobbra engedő kikerülő tábla?"
Nem lenne elég. A járdaszigetet szabályosan jobbról és balról is ki lehet kerülni, attól függően, merre haladsz tovább.
"Más körforgalomban még nem igazán láttam. "
Ez nem körforgalom! Kétsávos autó út, amibe bele torkollik jobbról x város felől, és le tér-kanyarodik x város felé
Bocsi most néztem a képet elforgatva... Csak a táblára vonatkoztattam.
# 5 voltam Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!