Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért nem tanulnak az emberek...

Miért nem tanulnak az emberek a brutális közúti balesetekből, miért kell száguldozni, kanyarban előzni, miért muszáj meghalni?

Figyelt kérdés

Itt van most ez az ebesi kismama, aki a babájával a hasában halt meg. Ott volt múltkor a két apuka a fiaikkal, akik vagy 200-al mentek a fának.

De úgy egyébként is, minden napra jut valami brutális halálos baleset, főleg azért, mert sokan mennek 130-al ott, ahol 90-el lehet és elöznek agyba-főbe akkor is, ha már ott van velük szemben szinte a másik kocsi.

Miért kell ezt, most komolyan? Miért van az, hogy sokan nem képesek egyszerűen tanulni ezekből az esetekből, és csak nyomják a gázt, meg vezetnek mint az állat, dudálnak, előznek, szabálytalankodnak, mintha az életük múlna rajta?

Nem értem, mi az oka annak, hogy minden nap ennyien halnak meg, és mégsem tanulnak belőle.

2022. nov. 27. 19:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Bocs, nem a kérdezőre, hanem a #17-es-re gondoltam a #20-as válaszban.
2022. dec. 22. 20:44
 22/22 anonim ***** válasza:
77%
18-as vagyok, igen erre gondoltam ahogy megfogalmaztad, köszönöm szépen.
2022. dec. 22. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!