Miért nem szeretnek sokan lassítani a zebránál?
Sehol nem szeretnek lassítani az emberek, mert lassabban érnek a céljukhoz.
Ám itt úgy tűnik, hogy az autós észre sem vette a gyalogost. Elbambult vagy rosszul lát.
#2 Picsát.
Vagy oldalra nézett, vagy a telefonját bámulta.
#4 Jártam már így, hogy zebránál erős fényszóróval jöttek szembe és pont jött a gyalogos is, gond nélkül észrevettem a gyalogost.
Mondjuk nem is mentem 35-nél gyorsabban közvetlenül a zebra előtt.
mert minden zebránál nem lassítunk, viszont sok esetben a gyalogos se tudja eldönteni, hogy át akar-e menni vagy nem
a másik opció amikor szétnézés nélkül átszalad vagy átrobog a rolleres, ilyenkor teljesn mindegy, hogy lassítottál-e vagy nem
nem védem az autóst, de sötétben alapból sokkal nehezebb észrevenni a gyalogost, főleg ha még eső is esett és szemből jön egy másik autó aminek lehet hogy vakít a lámpája
ebbe sajnos a gyalagosok sem gondolnak sokszor bele
viszont az is látszik a videón hogy az autós alig fékezett, az sem biztos hogy egyáltalán rálépett a fékre
lehet részeg volt vagy telefonozott
7:
De ha sötétben kevésbé látod, ha ott egy gyalogos, illetve elvakít a szembe jövő autó, akkor miért nem lassítasz le épp emiatt a zebrához közelítve? Ez lenne a logikus, nem az, hogy nem látom, ezért nem lassítok. Ha látom, hogy rosszabbak a látási viszonyok, akkor óvatosabban vezetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!