Irányjelzés elhagyásával mennyi energiát vagy mit tudnak megtakarítani egyes autós társaink?
Figyelt kérdés
2022. nov. 17. 18:56
1/9 anonim válasza:
Ha nem jön senki én sem szoktam
Pesten sem szokás elvileg xd
3/9 anonim válasza:
Ha ottmaradsz, akkor minden rezsidet nem fogod (nem kell) tovább fogyasztani. Se víz se gáz se villany se semmi.. ☠️
4/9 anonim válasza:
Manapság egy irányjelző kapcsoló 100e Ft-os tétel. BMW, Merci, többszázezer. Szóval, elég jól lehet spórolni vele, bár nem energiát hanem csak pénzt.
5/9 anonim válasza:
Olyat is hallottam hogy szégyelli használni az irányjelzőt, mert akkor kezdő vezetőnek számit. Főleg ez a BMW vezetők közt nagy divat. :P
6/9 anonim válasza:
Ha eseménykamera alapján látható hogy nem használt irányjelzőt és baleset történik akkor legjobb esetben sem lehet "hibátlannak" megjelölni..
Tehát mindenképp bukni fog.
(akkor is ha egyébként semmi kára nem keletkezett)
7/9 A kérdező kommentje:
A fentiekből (is) nálam ez jön le: Óriási igazságtalanság, hogy egyesek büszkék arra, hogy önzően nem indexelnek, mások pedig esetleg éppen szégyenlik, hogy becsülettel és felelősen használják! Köszönettel.
2022. nov. 19. 21:25
8/9 anonim válasza:
Ezért vettem eseménykamerát. Ha nem indexel akkor teljesen az ő hibája ha belemegyek előzés közben. De csak így tudom bizonyítani.
9/9 anonim válasza:
Az irányjelzés elhagyása egyenlő a többi, közlekdésben részvevő semmibe vételével, ami összecseng a fenti hozzászólásokkal. A kresz (én még így tanultam) az irányjelzés, a kanyarodási szándék jelzésére való. Tehát nem akkor kell kitenni, amikor az autó már a kanyarodó autó már keresztben van a kereszteződésben, hanem amikor áll a lámpa alatt, és jelzi a környezetének a kanyarodási szándékát. Az elején azt hittem elfelejtik az emberek, de kezdek rájönni, hogy ez a nagy ívben való lesz...ása a többieknek.... Azt szokták mondani, hogy bizonyos autóknak van ilyen típushibája, hogy nincs beépítve az index..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!