Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mennyire kezelitek fenntartáso...

Mennyire kezelitek fenntartásokkal az autós oldalak által közzé tett cikkeket?

Figyelt kérdés

Vagy lehetne úgyis mondani, hogy meséket? Mert én nagyon. Több évre visszamenőleg osztanak meg írásokat, mert éppen aktuális. Sőt inkompetens emberek próbálják befolyásolni az embereket, vagy éppen olyan témákat választani, ami hatásvadász és az emberek veszekednek rajta. Aki bizonyos témakörökhöz jobban ért, csak röhög az egészen.

Példa: ősszel mindig felhozzák kötelező jelleggel a ködfényszórót, ködlámpát. Beidézik a jogszabályt, majd elmondják, hogy szerintük hogyan kellene. Az indokolatlan használatot én sem támogatom, de aki mégis megteszi nem keresem vele a balhét. Különösen rossz látási viszonyok között ködben, esőben és havazásban pedig aki használni akarja hát tegye. Ráadásul engem soha nem zavart úgyhogy nem tudom mit kell erre rápörögni. 2 méterről nézni a pirosnál egy ledes akár a szélvédőn végig vezetett féklámpát pedig rendben van.

2022. okt. 27. 14:37
A kérdező szavazást indított:
Fenntartásokkal kezelem, amit írnak
Általában fenntartásokkal kezelem
Meg sem nyitom, mert tudom, hogy nincs értelme
Mindent elhiszek, amit írnak, hiszen ezzel foglalkoznak
7 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Én azt bírom mikor egy cikkel feltételes módban írnak, tele rakják a "ha" szóval, egyesek meg készpénznek vesznek. Vagy ha a szerkesztő véleményét veszik alapnak, vagy ha már maga a szerkesztő úgy írja a cikket hogy az úgy is van ahogy gondolja. Ezért is becsülöm némelyik autós riporter hozzáállását (pl Speedzone), szinte mindig hozzá teszik a vélemény végén hogy de ez csak az ő személyes véleményük.
2022. okt. 27. 14:42
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Az ilyen cikkek kerékpárosoknak és gyalogosoknak érdekes, akiknek nincs jogosítványuk és autójuk.
2022. okt. 27. 15:50
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Minden cikket és véleményt fenntartásokkal kell kezelni.
2022. okt. 27. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:
26%

Nevelő, oktató, jótékony célzattal születnek ezek a cikkek, hogy a sok paraszt megtanuljon vezetni. Csak hát ugye pont a sok paraszt, tudatlan nem fogja elolvasni, meg amúgy is szarik bele.

Attól, hogy téged nem zavar egy probléma, az még probléma marad.

Azt is ki kell írni, hogy ne szemetelj, evidens kellene legyen, mégis megteszik sokan.

2022. okt. 27. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
#4 sajnos nem, rengetegen például az első hó leesésekor jönnek rá, hogy téli gumi is van a világon és pánikban próbálnak időpontot szerezni a gumisnál.
2022. okt. 27. 16:29
 6/8 anonim ***** válasza:

többféle cikk jelenik meg, ami csak a firkász álma..például az elektromos rollerek...mennyi téves információ kering..vagy a nappali menetfény...egyik ezt írja, a másik az ellenkezőjét, pedig ott a törvény..

A legjobb..megjelent az egypedálos villanyautó...egy hihető cikkben elmagyarázta a gyártó miért nagyszerű ez az egy pedál, ez a villanyautók jövője...

Erre írja egy megmondó, hogy ez hülyeség, egy pedálos autó nem létezhet...

Nos az USA-ban néhányat már eladtak, és délKoreában is akad néhány darab a forgalomban..

2022. okt. 27. 16:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Én azt bírom a legjobban, hogy utána ezeket a cikkeket linkelgetik orrba-szájba, mintha szentírás lenne. Holott köztudott, hogy lefizetett újságírók írják, akiknek közük nincsen a szakmához. Én azon csodálkozom, hogy ezt egyáltalán így megengedik, mert netto kamu az egész.
2022. okt. 27. 18:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Nagyon.

Némelyik cikken érződik, hogy csak azért hányta össze a szerző, hogy "legyen valami", ami generálja a kattintásszámot.

2022. okt. 27. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!