Budapesti autósok! Mit gondoltok a városban kerékpározókról?
Szerintetek hogyan szabályos kerékpárral közlekedni a városban?
CSAK SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEK! Köszönöm :)
Azt gondolom, hogy kerékpároznak és kész.
Ez a személyes véleményem. :D
Tudom, hogy szabályos, de másik oldalról behajtani az egyirányú utcába szerintem veszélyes, mert az első pár méteren nem feltétlenül látszik jól.
Szabályos vagy nem, bizonyos részeken a szűk hely és a kerékpárút elégtelen kialakítása miatt szerintem veszélyes lehet.
Egyszer meg egy fekvő kerékpáros ment mellettem, na attól hideglelést kaptam, mert egyáltalán nem látszott a tükörben (túl alacsonyan volt, az ablak alsó pereme alatt). Az ilyet én nem engedném.
A bringások döntő többsege autós is. 😁
Én kb fele fele arányban. Évi 7-8 e km autóval és ennyi bringával is
A legtöbb biciklis autós is. És amelyik bicajjal belehajt a gyalogosok közé a zebrán, az kocsival is megcsinálja.
Én már szinte csak bicajjal megyek a belvárosba, gyűlölök ott vezetni, igazából az egész olyan, mint amikor aegy autópálya fizetőkapuhoz araszolsz egy órát. Amikor már sétálva is gyorsabb, akkor minek üljek kocsiba?
"fizetőkapu"???
Hol élsz kérdező? :D
9: téged úgy hívnak, hogy Tilcsák Bea? :-D
Most komolyan....
És mit szólnál ahhoz, ha a bicajosok meg azt mondanák, hogy ki kéne tiltani az autósokat a belvárosból? Vagy máshonnan..
Abszolút személyes túlzó benyomásod a 90%. Komolytalan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!