Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Van valami jó tippetek 2 autó...

Van valami jó tippetek 2 autó közül való kiálláshoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nemrég kezdtem vezetni. Nincs gondom alapjáráton a kiállással (merőleges parkolásról beszélünk), viszont van egy bolt ahol a parkoló elég szűkös, több soros. Időnként meggyűlik a bajom a kiállással, ha mellettem pl. nagyobb/hosszabb autó áll, mögöttem pedig az út másik oldalán autók. Félek, hogy neki tolatok, hogy kevés az út ahhoz, hogy kiálljak. Nem tudom érthető-e a problémám. Ugye úgy tanultuk, hogy csak akkor szabad tekerni a kormányt ha már az autó eleje elhagyta a mellettem levő hátsóját. Ez oké, csak nagyon kevés hely marad így. Esetleg nem lehetne picit hamarabb elkezdeni tekerni a kormányt? Eddig még mindig sikerült kicentizni, előre-hátra mozgolódva, de valami jó technika kellene nekem. Igyekszem gyakorolni a tolatást is, tudom, kiállni egyszerűbb úgy ha alapból tolatva állok be, viszint vásárlásnál bepakolmi stb jobb így.
2022. nov. 15. 08:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szerintem is az lesz, hogy megtanulok tolatva parkolni. Illetve jobban mondva megtanulok szűkebb helyen, tolatva parkolni. Mert nem ugyanolyan megyeszékhelyen az óriási parkolóban beállni két autó közé, mint itthon, ahol eleve pld. a parkoló egy forgalmas mellékutcában van. Tehát nincs is kifejezetten a szó szoros értelmében parkoló, hanem az út két szélére van kialakítva. Van itt zebrától kezdve minden, tehát ezért is nem nagyon próbálkoztam a tolatással.

Vagy ha próbáltam is sajnos csak sokadik korrigálással sikerült.

De megfogom valahogy tanulni, az a biztos. Majd szépen itthon elkezdem tanulni, és akkor nem kell izgulni a kiállás miatt. Köszönöm szépen a válaszokat.

2022. nov. 15. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!