Egy C-E kategóriás jogsi megszerzése mivel másabb mint a B kategóriásé volt?
A GKI tanfolyamon nálunk a fele megbukott. Nagyon nehéz.
Engem konkrétan az oktató már sajnált, ezért segített a vizsga közben.(látta rajtam, jó gyerek vagyok :) )
A KRESZ-nél hasonló kérdések vannak mint az autóknál, lényegében ugyanaz.
A rutin vizsga mindkettőnél könnyű, gyakorlatilag az oktató az ember szájába rágja, melyik vonalnál, oszlopnál szedje alá a kormányt jobbra 30 fokkal, hogy betold a pótot a helyére.
Érdekességképpen engem GKI-n buktattak meg forgalomban, ott is van kötelező vezetés, ott egy tetűláda oktató volt, azt mondta segít, közben ő fogta a fejét látványosan, felhívva a figyelmét a vizsgabiztosnak, mikor nem a vonalon álltam meg a STOP táblánál, hanem 5 centivel odébb, hogy lássam, mikor fordulhatok ki. Mehettem pótvizsgára másik városba.
De sokan megbuknak forgalomban is, c-vel, ce-vel egyformán, főleg a KRESZ miatt. De tökugyanaz, mint személyautónál szinte. 60 éves fószer, 40 éve van B jogsija, és meghúzzák KRESZ-ből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!