Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Egy C-E kategóriás jogsi...

Egy C-E kategóriás jogsi megszerzése mivel másabb mint a B kategóriásé volt?

Figyelt kérdés
Konkrétan az elméleti tanfolyamra és vizsgára gondolok az mennyivel másabb?
2022. nov. 10. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Sok a jogi rész, a szállítással kapcsolatban. Meg sok a trükkös rakodhat-e, behajthat-e,...kérdés.
2022. nov. 10. 20:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez a KRESZen felül van? Vagy itt már általános KRESZ tanulás nincs is?
2022. nov. 10. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Ezek a KRESZ-ben vannak. Rakodó táblák, milyen utakra hajthatsz fel, rakományrögzítés, ...
2022. nov. 10. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
Többféle vizsga van: Kresz, BÜ, munkavédelem, SzÜ. És van külön rutinvizsga is.
2022. nov. 10. 23:07
 5/5 anonim ***** válasza:

A GKI tanfolyamon nálunk a fele megbukott. Nagyon nehéz.

Engem konkrétan az oktató már sajnált, ezért segített a vizsga közben.(látta rajtam, jó gyerek vagyok :) )

A KRESZ-nél hasonló kérdések vannak mint az autóknál, lényegében ugyanaz.

A rutin vizsga mindkettőnél könnyű, gyakorlatilag az oktató az ember szájába rágja, melyik vonalnál, oszlopnál szedje alá a kormányt jobbra 30 fokkal, hogy betold a pótot a helyére.

Érdekességképpen engem GKI-n buktattak meg forgalomban, ott is van kötelező vezetés, ott egy tetűláda oktató volt, azt mondta segít, közben ő fogta a fejét látványosan, felhívva a figyelmét a vizsgabiztosnak, mikor nem a vonalon álltam meg a STOP táblánál, hanem 5 centivel odébb, hogy lássam, mikor fordulhatok ki. Mehettem pótvizsgára másik városba.

De sokan megbuknak forgalomban is, c-vel, ce-vel egyformán, főleg a KRESZ miatt. De tökugyanaz, mint személyautónál szinte. 60 éves fószer, 40 éve van B jogsija, és meghúzzák KRESZ-ből...

2022. nov. 13. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!