Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért szeretnek az öregasszony...

Miért szeretnek az öregasszonyok a zebra mellett beszélgetni?

Figyelt kérdés

Jaa és mostanában egyre több 14-20 éves lány is ezt csinálja...

Miért pont ott állnak meg beszélgetni, a férfiaknak/ fiúknak miért nem tetszik ez a hely, ha amúgy annyira jó ott dumcsizni?

Ott válnak szét az útjaik és még mielőtt elköszönnek egymástól beszélnek még pár percet vagy legfeljebb még egy órácskát?😤 Basszus, volt olyan, hogy fél órával később, mikor megint ott mentem el, még mindig ott álltak....

2022. nov. 5. 07:50
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem is megtévesztő és engem is zavar, amikor a zebra előtt állnak meg valakik beszélgetni. Én általában csak lassítok, illetve jelzek, hogy mehetnek, ha akarnak. Aztán ha nem akarnak, akkor én megyek tovább.

Jobb lenne, ha a zebrát tényleg csak az közelítené meg, aki rövid időn belül át is akar kelni rajta.

24N

2022. nov. 6. 01:52
 32/36 anonim ***** válasza:
Ez nem zebra-, és nem öregasszony specifikus. Ugyanez a viselkedés, amikor valaki színházban, moziban bemegy a nézőtérre, és lecövekel az ajtóban. A magatartás akkor is azonos, ha ez nem veszélyes.
2022. nov. 15. 07:54
 33/36 NTBS ***** válasza:
28%
Sokan ott futnak össze. És kedves kérdező van, aki néha szeret néhány szót váltani más emberekkel.
2022. nov. 27. 10:15
 34/36 A kérdező kommentje:

Na, ma meg egy srác fordult vissza a zebráról, miután lelépett, hogy kezetfogjon a haverjával.... Én indultam volna tovább, oszt megint lelépett elém, de megállt, mert még mondott neki valamit a másik. Ekkor én őt kikerülve, kissé sietősen elindultam, de ez időközben megint megpróbálkozott az átkeléssel, majdnem nekisétált a kocsim oldalának.🤷‍♂️ Jó, mondjuk lehet kicsit türelmetlen voltam, tudhattam volna, hogy elköszönéskor még illik pár jó szót váltani a másikkal...fél lábbal a zebrán állva.. 😕

#9 igazad volt, már nem ír vissza😔

Mondjuk megértem, eléggé ellaposodott a beszélgetés. Sose értettem az emberek hogy tudnak hosszútávú barátokat szerezni neten.🤷‍♂️ Jah, lehet kissé antiszoc vagyok.😐

2022. dec. 7. 14:32
 35/36 anonim ***** válasza:
95%
#33 A zebrától 1 méterre ugyanolyan jót lehet(ne) beszélgetni.
2022. dec. 7. 19:14
 36/36 anonim ***** válasza:
És ez téged miért zavar? Bárki van a zebra környékén, lassítasz, ha nem lép rá, elhajtasz. Nehogy már az az 5 másodperc zavarjon. Én vagyok az a motoros, aki autópályán jobbról előzi meg a belső sávban ragadt idióta seggedet, de valamiért a zebránál akár felesleges megállás sosem derogált.
2023. jan. 30. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!