Miért szeretnek az öregasszonyok a zebra mellett beszélgetni?
Jaa és mostanában egyre több 14-20 éves lány is ezt csinálja...
Miért pont ott állnak meg beszélgetni, a férfiaknak/ fiúknak miért nem tetszik ez a hely, ha amúgy annyira jó ott dumcsizni?
Ott válnak szét az útjaik és még mielőtt elköszönnek egymástól beszélnek még pár percet vagy legfeljebb még egy órácskát?😤 Basszus, volt olyan, hogy fél órával később, mikor megint ott mentem el, még mindig ott álltak....
De jó neked, hogy ilyen problémáid vannak. Irigyellek.
Egyébként mi közöd hozzá, hogy hol beszélgetünk?
#4, egyrészt a kérdésedből nem derül ki, hogy lámpás vagy lámpa nélküli gyalogátkelőhelyről beszélünk-e. Én abból indulok ki, hogy ha ezt nem hangsúlyozod, akkor mindkettőről. Ebben az esetben ugye a lámpásnál teljesen mindegy, ki hol beszélget, mert úgyis megállsz ha piros van.
A lámpa nélkülinél pedig - én úgy gondolom - lehetnél egy kicsit humánusabb. Valamelyik válaszoló már konkrétan lefaxopózta a gyalogost azért, mert az beszélgetni merészel valahol, ahol az alapvetően nem tilos. Mert nem tilos, ugye?
Szegény öregasszonyoknak valószínűleg soha nem volt jogsijuk, nem is tudják, hogy téged zavar amit csinálnak. Sokkal jobb hely lenne a világ, ha anyázás és káromkodás helyett képes lennél kommunikálni - vagy ha nincs hozzá kedved, megrántani a vállad.
Hogy miért pont ott beszélgetnek? Mert sok paréj van, aki nem engedi át az embert a zebrán. Öregasszony jön, de nem mehet át, mert meg kell várnia, míg jöb egy kevésbé paréj, aki elengedi. Sőt, talán még fél is lelépni, mert nem érti egyből meg, ami mondjuk számomra egyértelmű, hogy ha csökken a sebességed, ha van szermkontaktus, akkor már átmehetek. Igen, sajnos öreg korban az ember lelassul. És amíg ácsorog, hogy átmehessen, odaér a barátnője, szomszéd, akárki. Eszébe nem jut szegényeknek, hogy juj hát lépjünk arrébb míg köszönünk, mert abból beszélgetés lesz. Pláne, hogy ez még zavarja is az autósokat...?
Olyan elkesertítő, hogy egyesek ennyire nem képesek humánusan, emberien megközelíteni egy problémát.
Egyből nyomorult faxopók, utolsó senkihézi köcsögök az öregek.
Komolyan, én szégyellem magam helyettetek, pedig még én sem vagyok nyugger...
Jól látod, kérdező, ott válik szét az útjuk, de még beszélgetnek egy kicsit. Kortól függetlenül, ez jellemző a legtöbb nőre, meg sok férfira.
Az mondjuk a tyúkész miatt van, hogy nem gondolják végig, hol tartózkodnak éppen, nem zavarnak-e ezzel valakit.
De a KRESZ-ben nincs is olyan, hogy meg kellene állnod, ha valaki a zebra melletti járdán ácsorog. Olyan van benne, hogy ha lelép a járdáról, akkor elsőbbsége lesz. Vagyis, bőven elég - a szükséges mértékben - lassítani, aztán ha úgy látod, hogy nem akar élni az elsőbbségével, akkor mész tovább megállás nélkül.
Mert addig mennek együtt. Elindultak a piacról, de Manyika megyen a buszmegállóba, mer' a hatos busz, ha gyön, akkor azzal megyen haza, de ha nyócas gyön, az is jó, de attul többet kell gyalogóni, mer' csak az esztékánál tud leszállni. Gizike viszont nem megyen át a zebrán, mer' ő még megyen ide a gyóccertárba', kiválcsa mán eztet a vérnyomáscsökkentőt.
Kettejük útja a zebránál válik el egymástól, úgyhogy ott állnak meg megbeszélni azt, amire addig nem volt idejük.
"engem megbüntethetnek azért, ha nem állok meg és győződök meg arról, hogy a delikvens át akar-e kelni az átkelőhelyen"
Megállsz és problem solved... Vesztesz körülbelül 3 másodpercet a tyúkszaros életedből. Sokkal több időd elment a kérdés kiírására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!