Miért szeretnek az öregasszonyok a zebra mellett beszélgetni?
Jaa és mostanában egyre több 14-20 éves lány is ezt csinálja...
Miért pont ott állnak meg beszélgetni, a férfiaknak/ fiúknak miért nem tetszik ez a hely, ha amúgy annyira jó ott dumcsizni?
Ott válnak szét az útjaik és még mielőtt elköszönnek egymástól beszélnek még pár percet vagy legfeljebb még egy órácskát?😤 Basszus, volt olyan, hogy fél órával később, mikor megint ott mentem el, még mindig ott álltak....
"mert az beszélgetni merészel valahol, ahol az alapvetően nem tilos. Mert nem tilos, ugye?"
A megtévesztő magatartás a gyalogosoknak is tilos...
Ha nekem úgy tetszik akkor ott smárolok ahol nekem tetszik és senkinek ehhez semmi köze!
Elvégre nem állok senki útjában és a zebra mellett a járdán állok. :P
14: Na itt a probléma. :P
Szóval teherautó sofőr vagy, akik többnyire agressziv magatartást produkálnak, türelmetlenek, kiabálnak, nyomják a kürtöt, gyorsabb vezetésre kényszeritenek másokat stb. merthogy ő tökéletes és nagy tapasztalattal rendelkezik mert nagyobb tárgyat vezet! :P
Akinek nem inge ne vegye magára! :P
"merthogy ő tökéletes és nagy tapasztalattal rendelkezik mert nagyobb tárgyat vezet! :P"
Szerintem ilyenkor azért sietnek, hogy beleférjenek a vezetési időbe. Ismerek olyat, aki azzal dicsekedett, hogy ő lakott területen belül is 90-nel megy ha tud....
Mondjuk azért lakott területen kívül ténlyeg zavaró tud lenni, mikor sietnék, de előttem valaki csak 80-85-tel megy és nem tudom megelőzni.🚛💨
19,20: Jól van akkor, most már sokkal jobban érzem magam. :D :)
12, 15, 18 voltam. :D Bocsi ha kicsit hisztis voltam. :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!