Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért szeretnek az öregasszony...

Miért szeretnek az öregasszonyok a zebra mellett beszélgetni?

Figyelt kérdés

Jaa és mostanában egyre több 14-20 éves lány is ezt csinálja...

Miért pont ott állnak meg beszélgetni, a férfiaknak/ fiúknak miért nem tetszik ez a hely, ha amúgy annyira jó ott dumcsizni?

Ott válnak szét az útjaik és még mielőtt elköszönnek egymástól beszélnek még pár percet vagy legfeljebb még egy órácskát?😤 Basszus, volt olyan, hogy fél órával később, mikor megint ott mentem el, még mindig ott álltak....

2022. nov. 5. 07:50
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
63%

"mert az beszélgetni merészel valahol, ahol az alapvetően nem tilos. Mert nem tilos, ugye?"

A megtévesztő magatartás a gyalogosoknak is tilos...

2022. nov. 5. 14:31
 12/36 anonim ***** válasza:
0%

Ha nekem úgy tetszik akkor ott smárolok ahol nekem tetszik és senkinek ehhez semmi köze!

Elvégre nem állok senki útjában és a zebra mellett a járdán állok. :P

2022. nov. 5. 20:16
 13/36 A kérdező kommentje:
#9 😞😢 Igen....😭😭 Már gondoltam arra is, hogy legközelebb mikor így feleslegesen kell megállnom, kiszállok és én is odamegyek beszélgetni, hátha magukközé fogadnak... A teherautó meg hagy basszon ott az út közepén, há' ki tudják kerülni, nem? Lehet kirakom az elakadásjelzőt is, hogy szabályosnak tűnjön🤷‍♂️
2022. nov. 5. 20:55
 14/36 anonim ***** válasza:
83%

14: Na itt a probléma. :P

Szóval teherautó sofőr vagy, akik többnyire agressziv magatartást produkálnak, türelmetlenek, kiabálnak, nyomják a kürtöt, gyorsabb vezetésre kényszeritenek másokat stb. merthogy ő tökéletes és nagy tapasztalattal rendelkezik mert nagyobb tárgyat vezet! :P

Akinek nem inge ne vegye magára! :P

2022. nov. 5. 21:27
 15/36 anonim ***** válasza:
0%
#15 ez olyan mint nagy alekosz és a motorosok esete
2022. nov. 5. 22:03
 16/36 A kérdező kommentje:

"merthogy ő tökéletes és nagy tapasztalattal rendelkezik mert nagyobb tárgyat vezet! :P"

Szerintem ilyenkor azért sietnek, hogy beleférjenek a vezetési időbe. Ismerek olyat, aki azzal dicsekedett, hogy ő lakott területen belül is 90-nel megy ha tud....

Mondjuk azért lakott területen kívül ténlyeg zavaró tud lenni, mikor sietnék, de előttem valaki csak 80-85-tel megy és nem tudom megelőzni.🚛💨

2022. nov. 5. 22:14
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
17: Értem én hogy sietni kell az áru, vezetési idő miatt stb. de nem kellene a nagy sietséget a másikra kényszeriteni.
2022. nov. 5. 22:24
 18/36 A kérdező kommentje:
Jaa, én nem vagyok olyan.😇
2022. nov. 5. 22:26
 19/36 A kérdező kommentje:
Én csak magamban mérgelődök... De az meg nem árt senkinem, csak az idegeimnek.😃
2022. nov. 5. 22:27
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

19,20: Jól van akkor, most már sokkal jobban érzem magam. :D :)

12, 15, 18 voltam. :D Bocsi ha kicsit hisztis voltam. :P :)

2022. nov. 5. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!