Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Igaz az hogyha éjfélig online...

Igaz az hogyha éjfélig online veszem meg az autopalya matricát akkor se kell fizetnem?

Figyelt kérdés

Tulleptem az 1 órás határidőt, és nem szeretnék büntetést fizetni.

Pest megyei matricam van, csak országosat nem vettem most, mert azt hittem jó addig is a megyeim.

Irtam egy emailt a kozutnak de azt válaszoltak hogy 30 napon belül válaszolnak.

Aki tudja ezt, vagy volt ilyenben része mostanában kérlek segítsen!! Sose volt meg ilyen velem ezért nem tudom.

Székesfehérvárra mentem egyébként, és beneztem hogy csak Martonvásárig érvényes a Pesti.

#Autópálya matrica utólag
2022. okt. 30. 17:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ohhh értem. Erre nem is gondoltam😅 köszönöm a felvilágosítást. Mostmar csak reménykedjünk hogy valamilyen oknál fogva nem fényképeztek le🥲
2022. okt. 30. 19:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Úgy tudom minden lehajtónál van ellenőrző kapu, igy nem tudod elkerülni hogy nem fényképeznek le.

Egyszer erről videót is láttam a neten vagy a tévében, már nem tudom.

2022. okt. 31. 00:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát, én legutóbb Pest megyei matricával Kecskemét után még elmentem Lajosmizséig, és csak utána igyekeztem felhajtani az M5-re Bp. felé. Megálltam a felhajtónál levő Shell-kútnál, megkérdeztem, csókolom, kell-e matrica erre a kis szakaszra, vagy jó a pesti. Azt mondták, nincs Pest megyéig kapu. (Igaz, másik irányba az talán az első lehajtó a megyehatár után.)

De amúgy azért vannak kint a megyehatár táblák mindenhol az országban, hogy egyből keresd az első lehajtót, szóval attól, hogy nem akarsz büntit fizetni, ha igénybe vetted az utat, nem mondhatod, hogy nem jogosan szabják ki, ha kiszabják.

2022. okt. 31. 00:57
 14/15 anonim ***** válasza:
#12: rosszul tudod.
2022. okt. 31. 01:05
 15/15 anonim ***** válasza:
14: Lehet hogy te tudod rosszul. :P
2022. okt. 31. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!