Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire megbizható online...

Mennyire megbizható online autopalya matricát venni?

Figyelt kérdés
Online szeretnék venni megyei éves matrciát. autopalyamatrica.hu oldal mennyire megbizható? Vagy esetleg a simple alakalmazáson keresztül érdemesebb? Köszi.
2020. márc. 7. 09:58
 1/6 anonim válasza:
100%
ematrica.nemzetiutdij.hu
2020. márc. 7. 10:15
 2/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Évek óta csak a Simple-ben veszek matricát, még sosem büntettek meg. De valóban a nemzetiutdij-as oldal a "hivatalos".
2020. márc. 7. 10:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2020. márc. 7. 10:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kamu oldalon veszed, akkor teljes mértékben.

Emailben kapsz róla bizonylatot, vitás esetben azt tudod lobogtatni.

Pl. ez biztosan megbízható:

[link]

2020. márc. 7. 10:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Évek óta mindig benzinkúton vettem, mert hetente kiautózok egy tankot. De én 4 db megyeit szoktam venni, bankkártyás fizetéssel + van még a kúton a pontgyűjtögető kártya amit lehúznak. Na a 4 db matricámat valamiért mindig egyesével tudtam megvenni. A sor meg mindig morgolódott mögöttem.

Úgyhogy idén én is on-line vásároltam meg. Én is nemezetiútdíjas oldalon keresztül intéztem. A bizonylat a vásárlásról letölthető, kinyomtatható. Egy hónap alatt sokszor jártam autópályán, eddig még nem jött csekk, tehát működik a dolog.

2020. márc. 7. 10:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Megvettem én is a nemzeti útdíj oldalon. Köszi! :)
2020. márc. 7. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!