Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Más országokban is ugyanez a...

Más országokban is ugyanez a kresz?

Figyelt kérdés
Gondolom vannak eltérések. Ti ismertek olyan szabályokat, amik másabbak, esetleg különlegesebbek mint a mieink? Ma olvastam pl.egy kommentben,hogy az USA-ban az iskolás busz sofőrje vasúti átjárónal leállítja a motort, hogy hallja biztosan nem jön-e a vonat.
2022. okt. 25. 15:57
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Oké ezzel tisztába vagyok. Igazad van. Viszont számomra annyira elképzelhetetlen, hogy bal oldalon közlekedjek, hogy nem is tudom fejben összerakni hirtelen, hogy hogyan kellene bal oldalon közlekedni. Még a fejem is belefájdul 🙀😃
2022. okt. 27. 11:50
 22/25 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy, csak a bal kanyar a kis ív, a jobb meg a nagy, ezért változik a kanyarodási szabály. A körforgalmat nehéz megszokni, az tuti. :D (Meg azt, hogy a váltó attól még ugyanolyan, tehát egyesbe tenni úgy kell, hogy magadtól elfele tolod a kart.) 1-2 óra átállni.
2022. okt. 27. 13:58
 23/25 anonim ***** válasza:
Akadnak, amerikában pl. nincs jobbkezes kereszteződés, hanem aki előbb érkezik, az hajthat át előbb. Lövésem sincs, hogy efféle baleseteknél ott hogy vakargatják a fejüket a helyszínelők.
2022. okt. 27. 17:00
 24/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, vagy lehet nekik könnyebb így. Odaértem nem jön semmi cső mentem. A nagyobb keresztekben meg lánpa van.
2022. okt. 27. 17:04
 25/25 anonim ***** válasza:
#23 Ez nálunk is így van, elsőbbséget adni akkor szoktunk, amikor egyszerre érkezünk.
2022. okt. 27. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!