Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Első hosszabb utam, kicsit félek?

Első hosszabb utam, kicsit félek?

Figyelt kérdés

Kb 250 km (3 és fél órár írt a GPS). Ez az első, hogy ilyen (aránylag nagy) távot vezetek le egyszerre. Hogy tudnám magam kicsit megnyugtatni? Nektek milyen volt az első hosszabb vezetés?

Ekkora távra tervezzek pihenőt?

2022. okt. 18. 15:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%

#10 Most akkor hülyeség, vagy evidens? Mert a két fogalom üti egymást.

Amúgy a te hozzászólásodnak meg ide böfögésednek van bármi értelme? Nincsen.

2022. okt. 20. 10:23
 12/15 anonim ***** válasza:
70%

"Már elméleti tanfolyamon megtanítják, ha fáradtnak érzed magad, álljál meg, igyál egy kávét nyújtózkodjál, lélegezz mélyeket."

Elméleti tanfolyamon azt tanítják (tök jogosan), hogy ha fáradtnak érzed magad, akkor ne vezess... ;)

2022. okt. 20. 10:26
 13/15 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy meg ha már megállás, akkor igenis le kell írni, hogy ha úgy érzed meg kell állni. Pont az ilyen "farokméregetők" miatt mint mondjuk az első válasz, mert hát mindig van egy nagyokos aki egyben megkerüli a Földet, ettől még átlag ember nem kell rosszul érezze magát azért, mert megáll.
2022. okt. 20. 10:28
 14/15 anonim ***** válasza:
83%

"Ne adjon olyan balf*sz tanácsot senkinek, aki nem tud balra kanyarodni."

Hol itt a balf..szság? Hiszen senki nem írta, hogy nem tud balra kanyarodni.

Viszont egyvalami biztos KEZDŐ SOFŐR még mindig tanuló, és az sokat segít, ha fokozatosan tapasztal meg dolgokat és nem ömlik rá a szar egyszerre.

Én magam is kezdőként kerültem egyes nehezebb helyzeteket, próbáltam a megszokott utakon menni, hogy szokjam az autót, inkább mentem két kört valahol, csak nagyobb parkolóhelyet találjak, vagy éppen olyan dolgokat is megnéztem, amit a "kanyarodós" válaszoló írt. Előre megnéztem, hol van parkolási lehetőség, igyekeztem úgy érkezni, hogy csak egyszerűen meg kelljen állni, stb.

Balf..sz voltam? Nem voltam az, csak kezdő aki tanult.

Balf..sz vagyok? Nem vagyok az, 100.000+ km-el a hátam mögött balesetmentesen kifejezetten jól vezetek.

2022. okt. 20. 10:38
 15/15 NTBS ***** válasza:
Tervez pihenőt, legfeljebb nem állsz meg.
2022. okt. 28. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!