Mennyire normális, hogy egy 120-as vonatra 100-as mozdonyt raknak?
"Hallgass, ha nem értesz hozzá."
Huhh ezt jó megkaptam :D
1995 óta dolgozom a MÁV-nál, láttam már pár szilit hidd el.
És azt is hidd el amit mondtam korábban: hülyeségeket beszélsz! A vb nem fogjelezni ha gyorsabban mész. Az az MFB - ha éppen rögzítették benne a seb. korlátozást.
Ahogy írtam már korábban ehhez és a többi kérdésedhez is az a gond, hogy a dolgoknak kb a 3-5%-át látod és ebből állítasz fel teljes történeteket mindenféle szaktudás nélkül. Emiatt akkora sületlenségeket mondasz, hogy a fal adja a másikat.
A mozdonyvezetőknek pedig nem szabad elhinni semmit. Ha aranyhintót kapnak a valaguk alá abban is találnak valami hibát. Ha menni kell 3 métert szolgálatban akkor már sírnak, hogy jajj de messze voltam ma is, azt hittem sose érek haza. Ráadásul nagyon sok a háttérben meghúzódo dologórl ők sem tudnak, nem is kell nekik tudni. Ott a bejegyzés, hogy mennyi az épp aktuális engedélyezett sebessége a mozdonynak. Az hogy az miért annyi, csak pletya szintjén tudják ők is. Hivatalosan nem adjuk ki sosem, hogy a zajszint, a futómű, vagy más okból lett a sebesség csökkentve.
100-as sziliról pedig küldj képet és akkor elhisuem! (a vezetőálláson elhelyezett tábláról, vagy az MFB-ről!)
"100-as sziliról pedig küldj képet és akkor elhisuem! (a vezetőálláson elhelyezett tábláról, vagy az MFB-ről!)"
Általában zaj miatt szokták ideiglenesen 100 km/h-ra lekorlátozni a gépet. Van pár ilyen gép, nincs ebben semmi érdekes. Kicserélik a táblát is a vezetőálláson, hol igényesebben (laminált lap kiragasztva fentre a tábla helyére), hol kevésbé. Van olyan gép, ahol még a Telocban lévő nyilat is áttették a 100-hoz.
Kérdezőnek meg minek válaszolni. Mindent jobban tud úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!