Sebességkorlátozó tábla betartása kötelező vagy csak javasolt?
Még csak 3 hónapja vezetek, és csak robogós jogsim van. Segédmotorral 40-nél gyorsabban amúgy sem mehetek, még ha tábla engedné sem.
De azt vettem észre hogy gyakorlatilag soha, senki és sehol nem tartja be a táblára írtakat, engem folyton megelőznek városban.
Tehát 20-as 30-as tábláknál is legjobb esetben 40-el mennek, de inkább 50-el.
És dühösek is, hallani ahogy kezelik a kocsit, csikorgatja kereket, tapossa gázt, rángatja kormányt, néha ordítanak, dudálnak.
De hát mit csináljak, ha egyszer az van a táblára írva hogy 20-al mehetek. Aztán mi van rendőr belémáll és fizethetek a gyorshajtásért?
# 11
nagyon úgy tűnik dísznek van kinnt mert én mindig betartom amit előír mégis mindenki más dühöng , előzget, ordít, kurv*anyázik
13
Helyszíni bírságolásnál 51-től fizethetsz, de mostanában nagyon ritka.
15
Máshol, pl. németbe is, a bundeszek és a települések tele fix traffipaxokkal. Működőképesek, mert nem teszik tönkre őket. Ezek nagyjából méteres magasságú oszlopok az útszéleken. Nálunk mennyi ideig működnének?
Az úttest fölé lógó telepített VÉDA viszont hatásos, alig fotóz gyorshajtót, a közlekedők zöme ismeri a helyüket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!