Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Más is tanult vezetni 40 èvesen?

Más is tanult vezetni 40 èvesen?

Figyelt kérdés
Kerlek irjatok pozitiv torteneteket! 🙈 Kikoltoztunk videkre, igy muszaj nekiallnom, mindig féltem is tole, illetve megyeszekhelyen nem volt ra szukseg. Most viszont alig van jarat a varosba, gyorsan bent van, de ritkan megy es allandoan betegek a gyerekek, vagy ugyelet/sebeszet/szemeszet/urologia stb. Szoval kresz vizsga elott vagyok,hamarosan megyek elmeleti vizsgara. Kicsit izgulok. Nagyon akarom,lelkes vagyok. A ferjem terepjarojat kirpobaltam es hat akkora gazt adtam, hogy a tujat ,kerti padot csak az mentette meg,hogy lefulladtam. Jol megugrott. Mondjatok, hogy ennyi idosen sem remenytelen.
2022. aug. 25. 21:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

Miért lenne reményte4len? Ismerősöm közel az 50-hez tette le a jogsit. A lányom 42 évesen itthon és azóta olyan országban él, ahol balos közlekedés van.

Nekem pl 38 évesen lett jogsim.

2022. aug. 25. 21:10
 2/14 A kérdező kommentje:
Jo, csak senki sincs ismerosi korben,aki ilyenkor all neki. Ekorul forog most minden gondolatom. Szeretnem, hogy jol menjen es sikeruljon.
2022. aug. 25. 21:11
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Anyám 39 évesen szerzett jogsit, emlékszem rá :) Ez évtizedekkel ezelőtt volt, azóta is vezet.
2022. aug. 25. 21:23
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
47 éves vagyok, és most járok korlátlan "A" kategóriára, de nincs nagymotoros tapasztalatom.
2022. aug. 25. 22:19
 5/14 anonim ***** válasza:
Nagynéném 60 körül szerezte meg. Borzalmasan vezet, de azért a boltba, templomba, temetőbe el tud menni. :)
2022. aug. 25. 23:41
 6/14 anonim ***** válasza:
77%

Na jó, ha nem is 40, de 35. Simán az is túl van az ideális határon.

70 órát vettem oktatótól, mert az első 10-en kb csak be voltam sz@rva a forgalomtól. A következő 10-en a váltókezelést tanultam.

Tini fejjel biztosan gyorsabban ment volna, de hát mit tehettem? Az első forgalmi vizsgám meglett, de utána is hónapokig be voltam sz@rva a forgalomban. De nem adtam fel. Gyakoroltam, mentem, és olyan 30-40 ezer kilométer múlva már minden sokkal jobban ment. Most 70 ezer féle közelítek így 40 körül, és már minden folyékonyan megy. Előre látom, mi fog történni, nem kell az utolsó pillanat előtt reagálnom.

Ez a titok: a sok gyakorlás sok fegyelemmel.

2022. aug. 26. 03:12
 7/14 MGéza ***** válasza:
85%
48 évesen tanulom és nyilván lassabban megy, mintha 20 évesen kezdtem volna el, de akkor se időm se pedig szükségem sem volt rá. Most tartok majd 40 óránál és jutok vizsgakészség közelébe. Szóval nem késő, de nyilván az egyén képességektől is függ. Húgom 42 évesen szintén most tanulja, 40 óra után neki is ki lett írva a vizsgaidőpontja, bár saját bevallása szerint neki reménytelen, hogy manuális váltóson levizsgázik valaha is. Tehát önbizalom is kell, bár az majd jön magától, ahogy haladsz a tanulással.
2022. aug. 26. 07:49
 8/14 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek, jo olvasni. Muszaj videken az auto. Nagy motiváció az is hogy kapok is egyet a ferjemtol,nem mondom :) de biztos hogy 30 alapora nem lesz eleg.
2022. aug. 26. 12:45
 9/14 anonim ***** válasza:
30 alapóra nagyon kevés, nem ott fogod megtanulni. Jóval több kellett nekem is. D-re simább volt az automata IK260-ason, de 30 óra nagyon kevés bármilyen kategóriára.
2022. aug. 26. 13:51
 10/14 anonim ***** válasza:
30 óra arra talán elég, hogy tudod majd kezelni a járművet. Ahhoz, hogy vezetni tudd, gyakorlat kell, méghozzá forgalomban.
2022. aug. 26. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!