D kategóriás jogosítvány C nélkül is?
Régóta szemezgetek a buszvezetéssel, s konkrétan tudom, hogy például Dániában B-ről rögtön D-re lehet lépni, de Magyarországon kötelező a kamiont is elvégezni, ami engem sosem vonzott és rengeteg többletköltséget jelent. Most véletlen rábukkantam az alábbi, januári keletű cikkre, de ezen kívül semmi mást nem találtam a témában.
Valaki, aki ilyen körökben mozog, rendelkezik friss hírekkel ezzel kapcsolatban? Lesz egyáltalán valami belőle?
Valaki, aki ilyen körökben mozog, rendelkezik friss hírekkel ezzel kapcsolatban?
Az autós iskolák bármelyike. Betipegsz, megkérdezed azt amit itt és jön is a válasz🤷♂️
A haszontalan, kötözködő válaszodat megtarthattad volna magadnak, köszi!
--
a kérdésemből lemaradt a link:
#3: D1-hez eddig sem kellett C.
Nem lesz semmilyen csavar.
2022. dec. 19-én fog változni a vonatkozó GKM rendelet:
10. § (2) b)
köszönöm a válaszokat. 4, ez nagyszerű hír, köszi! : )
Te gondolom, szakértő vagy. Mi a személyes véleményed? Jobb, hogy eltörlik a Ckötelezettséget, vagy rossz döntésnek tartod?
Nem vagyok szakértő.
De remélhetőleg ez csökkenti valamelyest az állandó buszvezető hiányt.
kérdező! Az #1-es kielégítő választ adott. Az itteni kérdés helyett egy másik helyre kellett volna írnod, és láss csodát, ott mindent megtudsz.
Remélem a PÁV majd szelektál.
Ez remek, hogy nem kell majd C jogsi előtte, nem kissé felelőtlen változtatás ez, majd buszvezetőkkel lesz tele a börtön egy idő után, az fix....
Még egy teherautóból átülve is szopás egy busz, a fordulási szög miatt, mindezt 80 utassal kb....gratula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!