Amikor ràm ràntjàk a kormanyt akkor mi tortenik ha en meg megyek egyenesen?
ceges autoval vagyok ugyhogy nem tema ha belemjon es raadasul akkor az o kocsija is ossze lesz csukva
de gondolom ilyenkor is az osembernek allna fentebb
ja ertem szoval ilyen nagy kemenyek vannak az utakon hogy kajak rarantja a kormanyt a masik autosra mert "eldurrant az agya?"
meg mikre szoktak meg hivatkozni?
ha ennyire leterheli az idegrendszeret az autovezetes akkor nem kene hanyagolnia inkabb?
gondolom azert van a nagy stresszko mert a teljesitokepessegenek hataran uzemel a volan mogott a 80IQ-s pupak
Veszélyes helyzet esetén köteles vagy minden elvárható lépést megtenni a baleset elkerülése érdekében. Ütközés esetén 130-nál nem igazán tudod megjósolni , ki milyen szögben és állapotban fog megállni, még érintőleges ütközés esetén sem. Szóval érdemes reagálni rá és ez benne a nehéz , hiszen az autódat nem akarod felborítani.
Nekem az jött be, hogy ha konfliktust érzek a levegőben , akkor nem kerülök közel az aggresszorhoz.
Kérdésed továbbra sincs?
Igen, vannak gyökerek az utakon. Igen, van köztük ilyen is, és akkor mi a f4sz van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!