Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hogy vezessek, ha fèl mellettem?

Hogy vezessek, ha fèl mellettem?

Figyelt kérdés
Holnap megyünk kirándulni, 3 órás út. Apósom viszont àllítólag fèl mellettem. Azt mondta, hogy gyorsan vezetek. Az igaz, hogy dinamikusan vezetek, de a sebessèget max 10 km/h lèpem át, ha a forgalom engedi. Most nem az 10 km/h van a hangsúly, mert annyival simán megyek lassabban, de ennek ellenère is benne lesz a fèlelem. Milyen vezetèsi stílust ajánlanátok? (tudom fura kèrdès, ha lehet èrtelmes hozzádzólást kèrnèk)
2022. aug. 5. 07:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Most eltekintve a vezetesi stílusodtól, apósod feltehetöen azért fél, mert ö is vezet és az anyósülésröl úgy látszik, mintha le akarnál menni az útról, és ez akkor is így van, ha 30-cal döcögnél.

A megoldás, hogy ne melléd, hanem a hátsó ülésre üljön, akkor nem érzi úgy, hogy rossz helyen van az autó.

2022. aug. 5. 07:59
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos az ilyen ember mindenki mellett fél, én is vittem ilyent, és 40-el vettem egy enyhe ívű kanyart, még akkor is hisztizett, hogy gyorsan megyek, mert, hogy valakije arrafele szállt el.

Üljön inkább mögéd, akkor nem látja kilométerórát.

2022. aug. 5. 08:02
 3/11 A kérdező kommentje:
Akkor ez inkább pszichológia, mintsem vezetèstechnika...
2022. aug. 5. 08:27
 4/11 anonim ***** válasza:
29%
Én vittem olyan verziós apókát, akinek nagyon tetszett, ahogy vezettem, szabályosan tombolt a gyönyörtől. Végén mondta, hogy fiatalodott vagy 20 évet.
2022. aug. 5. 08:34
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Valószínűleg te vagy az egyetlen, aki foglalkozik ezzel a kérdéssel. Sok sofőrt nem érdekelne, ha az utasa félne a vezetési technikájától. Próbáld meg hatra ültetni.
2022. aug. 5. 08:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Csak akkor izgat, ha töbször viszem... Ha csak egyszer akkor engem sem... Meghát a kirándulást ne rettegve kezdje el... Az nem kikapcsolódás...
2022. aug. 5. 09:25
 7/11 anonim ***** válasza:
81%
Hát ilyen utast én biztos nem vinnék, jöjjön a saját autójával vagy maradjon csöndben.
2022. aug. 5. 10:13
 8/11 A kérdező kommentje:
7# vezetès közben nem kritizál... 1-2* mondta azt, hogy gyorsan megyek. Aszonynak panaszkodott, ha nem mondja nem jövök rá XD
2022. aug. 5. 10:21
 9/11 anonim ***** válasza:
41%

Két alternatívát szoktam mondani az erőszakosabban belebeszélőknek, rinyálóknak:

- Lehet utazni itt, csendben, duma és belemagyarázás nélkül.

- Lehet menni vonattal, busszal.

Ha ez a kettő nem tetszik, meg lehet sértődni, ki lehet szállni, és nem kell többet autós segítséget kérni.

2022. aug. 5. 10:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Asszonynak balesete volt jobb-egy-en és azóta kissé parázik, én annyit tudok segíteni neki, hogy kicsit közelebb megyek a felezőhöz(pályán kicsit mégközelebb), valamivel lassabban hajtok és ha fékezni kell vagy gázt adni nem hirtelen csinálom. Alapvetően ha lassabban mész és mögéd ül és nem őrültködsz akkor elég kellene legyen, ha nem akkor dolgozza fel magában a problémát.
2022. aug. 5. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!