Hogyan tudom jelezni a mellettem haladó autónak, hogy villogva felejtette az indexet?
Gyakorlatilag akkor szokták észrevenni, amikor újra kéne használni az indexet.
De az ilyen világtalan embernek hiába próbálsz mutogatni.
Nagyjából sehogy. Az a baj, hiába próbálkozik az ember maximum idegesek lesznek és nem fogják érteni mit is akarsz.
Egyszer mentem egy autó után. Kint felejtette az indexet M3 bevezetőn kezdett indexelni, a Hungárián is kilométereken át ment az index. Nyilván mindenki figyelte mit akar. Benéztem hozzá, csávó kajált, piált éppen, azzal volt elfoglalva.
Másik hasonló megfűszerezte azzal, hogy a végig jobbra indexelésével elkezdett nagy tempóban jobbról-balról előzgetni mindenkit. Nyilván azért mert szart magasról az indexre, így észre sem vette, hogy úgy maradt. Na az ilyennel azért közölném, hogy ki lehet szállni a kocsiból és 1 évig viszlát jogosítvány, mert a leszarom viselkedés a figyelmetlenséggel párosulva baromi veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!