Motorosoknál oktatják a gyorshajtást?
Tegnap megyek nyugodtan 50-el a városban. Motoros barátunk nagyon siet valahol ezért kielőzött kb 110-120-al lakott területen.
Nem sokkal később ugyanez, autóúton zárovonalon kb 160-al előzget a barátunk. És ez egy órás autó út alatt megtörtént kb 4-5 ször.
A motoros kreszben benne van, hogy gyorsan kell hajtani? Vagy aki motoros magyarázza el miért jó úgy menni mint az idióták?
Téged miért zavar az, hogy megelőz a motoros? Engem nem szokott zavarni, hadd menjen, könnyebben gyorsul, dinamikusabban tud mozogni. Sőt, még meg is köszönik, ha elengedem őket.
Ó, tudom, a szabályok. Téged frusztrál, hogy ő át tud menni a záróvonalon (mert pillanatok alatt megelőz), te meg nem, mert hát még visszaváltva is időigényes a dolog.
Menjetek versenypályára , a közút nem az.
És tudom minden motoros azt hiszi magáról hú de jól vezet.
Egyszer ültem egy motoros haverom mellett az autóban. Centizgetett állandóan előzésnél, még befér, még befér, néha még ő is leizzadt, utána büszkén mondta, hogy látod mit izgulsz.
11, Azért zavar, mert balesetveszélyes. És nincs bajom a motorosokkal, mint mondtam haverom is motorozik.
Vannak normálisak is köztük mint ahogy az #1-es és a #3-as írta.
"Azért zavar, mert balesetveszélyes"
Brühühü, brühühü.
Utolsóhoz csatlakoznék. Ismerek ilyet. Mindegy miben ül, küldi neki. Remélem kitart a szerencseje es se gyilkos sem aldozat nem lesz...
Amuhy meg hegyezni a motorosokra a gyorshajtást lehet, de hany autós is rally üzemmódban veret, azt ha nem adja ki akkor nem egy 200-max400 kilós eszközzel megy bele a szembejövőbe, hanem 2 tonnával. Ez is rossz az is rossz. A legtöbb amit tehetünk, hogy lehetőseg szerint szellemileg és testileg is fitten, defenzíven vezetünk jó allapotban lévő jarműveket. Meg néha egy training sem art, a rantópad nagyon kegyetlen dolog, de nem fáj! ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!